Ta prava
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ta prava 11.08.2005 | 17:50borg Fedora Administrátorale zase nie je az tak velmi rozsirena, takze medzi uzivatelmi bude mensia podpora
-
Re: Re: Ta prava 11.08.2005 | 17:58TomiT NávštevníkOsobne by som typoval ze vo verzii 1 sa stane platenou distro ale o to nejde. Nema problem so zelezom a uzivatelom sa paci lebo fakt prechod z win je bezbolestny a graficky ide nastavit uz takmer vsetko. Mal som zalusk na Mepis ktory sa taha tymto smerom a ma lepsiu uziv podporu ale nepacilo sa mi ze to co v minulej verzii fungovalo teraz robi prob a proste jedno opravili a druhe zase prestalo fungovat.
-
-
Re: Ta prava 11.08.2005 | 18:04titanik Návštevníkmne sa zapacilo Suse a to som skusal viac distribucii ale tato bola aj pekna automaticka ftp instalacia
-
Re: Re: Ta prava 11.08.2005 | 18:12TomiT NávštevníkSuse bolo celkom fajn ale obcas na niektorych masinach nam nechcelo vypnut stroj . Aj so softom to bolo trocha tazsie. A bol fest pomaly.
-
Re: Re: Re: Ta prava 11.08.2005 | 21:08Nyo NávštevníkNeviem co mate proti suse je nahodov slkvele pdla mna bol skor problem v rychlosti balikov je az az. No ale na druhej strane so suse je problem s audiom a videom ale inac je fajn distibucia....
-
Re: Re: Re: Re: Ta prava 11.08.2005 | 22:00TomiT NávštevníkNemam nic proti suse. Na novsich strojoch v pohode na par starsich strojoch bol problem s restartom a vypnutim. Ale to je jedno. Toto som tu zacal len kvoli upozorneniu ze taketo nieco existuje.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ta prava 12.08.2005 | 15:01cobain SUSE PoužívateľDaj sem prosim ta link kde sa da stiahnut nejake iso, a mas to overene ze potom to ide nainstalovat
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ta prava 12.08.2005 | 15:30TomiT NávštevníkIch domovska stranka je http://pclinuxos.org/ . Tam najdes linky na stahovanie. Instalacia je uplne bez problemov.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ta prava 12.08.2005 | 16:33cobain Návštevníkdik idem to tam popozzerat
-
-
-
-
-
-
-