zdar. tak na zaciatok moj zapisok je o programovani avr. momentalne som vo windows a skusam avrstudio ale rovnake vysledky by som urcite dosiahol aj v linuxe :) len tu to je konfortnejsie. problem: pred istym casom som tu pisal ze nejako mi bud blbne programator alebo co ze vzdycky mi vypise zlu signaturu ked dat precitat ju.. teraz som to vyriesil... mam cisto novy kus cpu attiny2313 a s tymto to ide ok.. teda problem bude asik v starsich cpu a nie v programatore? moze to byt tym ze som zle nastavil nejake fuse a tym som ich znicil? alebo kde moze byt chyba?
Na veci ako hyperterm na modem na win zabudni tu je sice minicom ale ten je skutocne len na modemi a nie na hw co vie AT commandy.
eagle je softver na navrhovanie plosnych spojov.. spomenul som ho kedze tu bolo povedane ohladom v com sa lepsie pracuje a to ze tento program len dotvara kvalitu prace vo windows. ale ako na zaciatku som spomenul vyvijat sa da kvalitne aj v linuxe . aj ked sa jedna o konzolove programy ale moj programator funguje aj pod nimi mam vyskusane. co sa tyka eagle tak planujem skusit nejaky navrhnut vecsiu dosku a bez eagle by to bola tazka praca
mam taky mensi problem: po pripojeni programatora a napetia sa mi podari naprogramovat mikrocip po odpojeni programatora a tiez napeta a opetovne napojenie napetia sa nerozbehne zariadenie .... mikrocip mi ide len ked je programator napojeny usb kablom k PC.. jedine co ma napada ze mi nefunguje oscilator... kedze ked je napojeny mikrocip k programatoru a ten k pc tak si berie signal s programatora? moze to byt tym? ako mikrocip mam attiny2313 a krystal mam 4mhz.