Padol system
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Padol system 12.08.2005 | 22:56marco Návštevníkna zachranu dat pomoci live cd je vyborny www.slax.cz (tj. ma zkusenost) jinak by to mohlo jit jakoukoli live distribuci, ktera ma vypalovaci program (treba k3b) pokud si to chces prepalit . windows vetsinou uvidis v adresari /mnt/hda1 (hda1 znaci prvni oddil disku)
-
Re: Re: Padol system 12.08.2005 | 23:13Matus Návštevníkdakujem za radu dufam ze to pomoze ,, ja mam Mandrake Linux live a ten ma K3B ,, neviete mi nieco poradit, ci sa tam bude dat nastavit zdielanie??? a aby som si to iba prekopcil do svojho kompu???
-
Re: Re: Re: Padol system 12.08.2005 | 23:34marco Návštevníknevim, tohle jsem nikdy nezkousel , snad poradi nekdo jiny...popr. google, abclinuxu.cz , apod . :-)
-
Re: Re: Re: Padol system 12.08.2005 | 23:51marco Návštevníknevim, tohle jsem nikdy nezkousel , snad poradi nekdo jiny...popr. google, abclinuxu.cz , apod . :-)
-
Re: Re: Re: Padol system 12.08.2005 | 23:51marco Návštevníknevim, tohle jsem nikdy nezkousel , snad poradi nekdo jiny...popr. google, abclinuxu.cz , apod . :-)
-
Re: Re: Re: Padol system 13.08.2005 | 12:44peter golis Návštevníkak nastavis siet, tak mas najjednoduchsie spustit sshd (ak sa nespusti aj sam), pripojit vsetky dosove oddiely a preniest data cez rsync over ssh.
-
-
Re: Re: Padol system 13.08.2005 | 12:25fixinko Slackware,Gentoo,Solaris Používateľmyslim ze aj dd by pomohol :)So let it be written, so let it be done....
-
-