ftp server - viacnasobne pripojenie
Mam zaplatenu domenu, ktora poskytuje ftp pripojenie. Mam tam viac ftp kont a na jedno z nich by som chcel umoznit niekolkym znamym pripojenie (mam tam nejake knihy, zoznamy atd..). Ide mi o to, aby nemuseli vypisovat username a heslo k ftp. Momentalne to riesim tak, ze som vytvoril zaheslovanu stranku, na ktoru som dal priamy odkaz na tento ftp server vo forme ftp://uzivatel:heslo@ftp.moja_stranka.sk/.
.
No a otazka je, ci nemoze nastat najaky zmatok ak by na tento ftp boli sucasne pripojeni viaceri uzivatelia. Navyse mam pochybnosti - je toto normalny sposob ako riesit takuto poziadavku (kvazi verejne pristupne ftp) alebo sa to robi uplne inak?
.
Budem vdacny za rady alebo nejaky link ak niekto nieco podobne riesil.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
dalšia možnosť je urobiť toto na úrovni ftp servera (konfigurácie) .. ale toto asi tiež nemôžeš...
a ak sa môžem spýtať, to je taký problém ak by si tvoji uživatelia uložili vo svojom klientovi prihlasovacie meno a heslo??
a myslím, že problém z toho že sa na server pripoji naraz viac ľudi pod tým istým učtom by nemal byť...
A dodam, že niekedy ftp server limituje počet pripojení pod jedným kontom.....
Ulozit si prihlas. udaje k ftp pre uzivatelov problem nie je, chcel som to len riesit elegantnejsie cez jedno prihlasovacie heslo a bol som zvedavy ako sa taketo veci daju nastavit, pripadne ake su s tym spojene problemy.