zablokované ICQ ???
chcem sa spytat ci aj niekomu inemu okrem mna zablokovali ICQ ucet?
Ked sa chcem prihlasit tak mi vypise ze zle heslo, tak som hladal na nete (google) a nasiel som diskusie ze asi nie som jediny a dovod je ten ze nepouzivam ICQ klienta. Pouzivam totiz Pidgin a po dlhsom case som ho zapol a buuum ICQ neide, idu mi len GTalk a Jabbim.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
nezadaval si vela krat meno/heslo? je tam nejaky limit po ktorom sa to blokne na par minut.
Zvlastne je ze ani QIP mi neide ...
Uz skor je mozne ukradnutie uctu (a zrejme aj jeho nasledne zneuzitie).
No nist GTalk a Jabbim mi zataial stacia...
Inak neviete niekto ako by sa dalo exportovat kontakt list z QIP-u (nastastie to tam je ulozene) ... ???
A to uz asi aj mesiac. Pripajal som sa cez pidgina aj cez licq aj cez original ICQ a nejde ani tak. Vypisuje chybu ze som sa velakrat pripajal tak ze mam pockat...ale nejde to ani potom. Asi 2x sa mi zatial dalo pripojit aj to na chvilku. Skusal som si vytvorit len tak novy ICQ ucet ale nejde mi ani ten! Frcim na XMPP (Gtalk) ale stve ma jedine to ze vsetkych ludi co som mal na ICQ nemam na Jabberi-XMPP. Jedine na ICQ sa mi da pripojit cez www.meebo.com tak mi to ide. Vyskusaj to. Ale uz aj tam mi par krat pisalo ze je nejaky problem z ICQ sietou.
Mam ich uplne na haku, v podstate nepotrebujem ICQ, ked sa so mnou niekto chce spojit su aj ine moznosti ... GTalk, Jabbim, Facebook chat, mail
Takze tymto sa asi lucim s celym ICQ ....