Ďalšia polemika ohľadom nutnosti upgrade Ubuntu 9.04 na 9.10
Ďalšia z polemík ohľadom prospešnosti upgrade z Ubuntu 9.04 na 9.10, prináša niektoré informácie o problematických oblastiach v novom U 9.10.
http://mathaba.net/news/?x=622051
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Ale jedná sa hlavne o ten prehľadný informatívny zoznam problémov pre U 9.10, ktoré článok prináša, ktoré podľa autora nie sú problému pre U 9.04..... a o ktorých nepochybujem, že sa čoskoro napravia.
:-)
Asi tak, že Ubuntu logo nepoznám a U nepoužívam.
Keby bolo greenie zalozene na ReactOS, tak by si sa tiez pozastavoval nad tym ci s nim maju administratori osobne skusenosti?
Aby som to uviedol všetko na pravú mieru a prečo som začal tento thread ?
Nuž ja nie som odporcom Ubuntu a ani žiadneho ďalšieho GNU/Linuxu, píšem sem iba preto, lebo som presvedčený o tom, že niekomu tieto rozšírené informácie pomôžu ( to je aj zmysel toho, prečo a ako prispievam do Správičiek). Niektorí "citlivý" jedinci reagujú tak ako reagujú, všetko znevažujú a keď im nebodaj "zapasuje" slovná "equilibristika" tak už cítia, že búrajú tento fakerský svet, príkladov tu nezaujatý navštevník linuxos.sk nájde veľa. Nie som politický akokoľvek a už vôbec nie rasista, iba som mestský človek, so svojím názorom o sedlači a podobnému "hmyzu".
Som presvedčený o tom, že tento sajt je tak trochu výnimočný na slovenské pomery a zaslúži si množstvo informovanosti.
Toť vsjo.
snazis sa byt vtipny, no nejde Ti to.
ukľudni sa, a nevyvolávaj ďalšie diskusné vlákna a vlákna a vlákna a vlákna ....
A l_barbarossa to vyjadril najlepšie tuna takto:
"skor si myslim, ze v userfriendly distribuciach je tento problem:
prilis malo kvalifikovanych testerov a prispievatelov voci obrovskej mase (veccne nespokojnych) win style uzivatelov. "
Treba byť solidárny a trpezlivý a najlepšie sa do budúcnosti zapojiť do testovania U, množstvo ľudí tunaky Ti poradí, ako jednoducho na to.