ubuntu.cz a UPC chello
a ani ostatní klienti od upc-chello v mojom okolí. Trvá to už vyše týždňa. Pritom ubuntu.cz funguje bez problémov, to mám overené od klientov SWAN-u.
Dovolať sa do UPC nedá, teda možno po hodine čakania na telefone, reakcia na mail bude možno za 10 dní. Viem, že tu mi s tým nikto nepomôže, len chcem vedieť či má takýto problém aj niekto ďalší. Možno bude mať viac šťastia, sa tam dovolá a problém sa vyrieši.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
217.31.205.114 forum.ubuntu.cz wiki.ubuntu.cz www.ubuntu.cz ubuntu.cz
a ci ja viem co este im tam bezi, nepouzivam.
čo s tým?
Inak, zaujimalo by ma co takeho na ubuntu.cz sposobilo blokovanie DNS resolvingu. Nebolo tam nieco o tom ako prijimat alebo dekodovat digitalnu kablovku? Alebo nieco o tom ako spravit z pocitaca router aj s preklepom ktory sposobil zavesenie DHCP daemona na WAN a nie na LAN interface?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dobry den,
Podla nasich informacii nenastava problem na nasej strane ale k blokovaniu pristupu na ich server z nasej siete. Preto je potrebne sa obratit na spravcov daneho servera aby problem odstranili. Nie je mozne podniknut kroky z nasej strany aby bola porucha vyriesena.
V pripade otazok nas prosim kontaktujte na nase oddelenie technickej podpory emailom alebo telefonicky
S pozdravom
Martin Bezek
Junior operátor technickej podpory
UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o.
Ševčenkova 36
P.O.Box 216
850 00 Bratislava 5
tel.:+421(0)2 594 22 222
fax:+421(0)2 594 22 200
e-mail:post@upc.sk
http://www.upc.sk
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
samozrejme u mňa sa tým problém nevyriešil, až po zmene DNS servra sa ubuntu.cz pripojí.
kontaktoval som aj administrátora fora ubuntu.cz a ten mi potvrdil, že z ich strany je všetko v poriadku, skrátka UPC chello má špatne nastavené DNS servre, ale nechcú to pochopiť.
Do chella som sa dovolal a potvrdil mi, že ani on sa tam nevie dostať. Volali mi aj späť či problém pretrváva a že ho budú riešiť od vtedy ma nekontaktovali.
Jediné čo mi potvrdil je, že dochádza k nesprávnemu prekladaniu na DNS servri.
Používam router asus je nejaké riešenie tak aby to šlapalo aj pod win? Alebo to budem vedieť nastaviť podľa týchto návodov len v linuxe?
Možno predsa pomohol ten telefonát.