Problém s videom a braserom
Teraz som si napálil Planet Earth, čo my v ubuntu prehrá LEN VLC (aj .iso) ani XP to neprehrá (teda Media Player - "neznáme dvd")
Potom ešte Brasero, veľmi často zlhá napaľovanie a vypíše "neznámu chybu" ani DVD/CD-RW nedokáže napáliť a niekedy ani DVD. Ale to asi nie je jeho chyba, lebo zlyháva aj nero v XP. Akoby to bolo v CD/DVD mechanike. Môže to byť príčina týchto problémov v mechanike??? Alebo Brasero od nejakej aktualizácie začal napaľovať novým "formátom"
To nie je len verziou 9.10, lebo to už všetko začalo zlyhávať v 9.04
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Dodám to blbne aj keď si napálim ako .iso čerstvo stiahnutý film (planet earth) a ten .iso pripojím, blbne to tak či tak ...
funguje Ti bez problemov prehravanie original filmov?
cistit sa da vsetkym moznym, napriklad liehom a handrou.
asi nemusim vraviet ze by sa hodilo mat vsade kodeky. vlc ma vlastne, no ostatne prehravace nie.
dik, že mi to pripomínaš. originál CD rammstein ani nenačíta, a originál dvd film tiež (taktiež to nenačíta ani na XP -dual boot )
aké ďalšie kodeky, čo jednotlive prehravače chceli do som nainštaloval + libdvdcss2 a non-free-codecs. Aké ďalšie?
pričom na pripojenom .iso môžem aspoň klikať na menu ale potom sa to vypne :-(
Preto ti doporučujem doinštalovať k3b - je to síce pre kde ale som spokojný a týmto chybám sa vyhneš
staršie veci mi funguju normálne a prehrá ich aj "prehrávač filmov" zatiaľ čo novšie nedokáže.
Skusil som napáliť fil čo som stiahol, planet earth (nepreviedol som ho na iso) a tiež to nejde cez "prehrávač filmov"