Vypina sa mi server
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Vypina sa mi server 23.12.2009 | 20:49Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľJa by som ti skusil odporucit na server nieco ine ako je Ubuntu ( napr. Debian, Arch, Gentoo, Slackware, a pod.. Nieco, co si aj mozes nastavit a ma to nejaku uroven )There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Vypina sa mi server 23.12.2009 | 21:02Oliver Roch Ubuntu, Debian, Elive, XP Používateľno ja mam aj debian a rozmyslam ze ubuntu vyhodim a dam tam debian ale to zas budem musiet vsetko nastavovat no nevadi sak hadam za 2 dni to budem mat inak mozno to je tym ze som upgradoval lebo sa mi to stalo po tom ako som upgradoval presnejsie vcera som upgradoval a po vypnuti pc mi uz server nesiel
-
Re: Vypina sa mi server 24.12.2009 | 02:15Jozef O NávštevníkTak hadam sa pozriem, ci bezi demon, ci su povelene porty...
-
Re: Vypina sa mi server 24.12.2009 | 09:59Oliver Roch Ubuntu, Debian, Elive, XP Používateľno este predvcerom vsetko islo a po upgrade nic aj ked je vsetko nainstalovane a ako si mam pozriet ci bezi demon ale asi si dam ten debian lebo to nove ubuntu ma uz aj tak dost stvalo
-
-
-
-
Re: Vypina sa mi server 24.12.2009 | 10:13Michal Nánási Ubuntu 11.04 Používateľmas tam ubuntu desktop alebo ubuntu server?Hi! I'm a .signature virus! Copy me into your ~/.signature to help me spread!
-
Re: Vypina sa mi server 24.12.2009 | 10:51Oliver Roch Ubuntu, Debian, Elive, XP Používateľuz ani jedno prave tam instalujem debina
-
-