images.google picasa.google maps.google/problém s zobrazením
už pár rokov používam mandrivu ako primárny OS ,stále však mám jeden veľký problém s google aplikáciami:
images.google- keď vyhľadám obrázky,nevidím náhľady......
picasa.google-tiež sa mi zobrazuje len text.....
maps.google-tu sa mi mapa zobrazí ale nedá sa v nej pohybovať myšou.....chytím a ťahám ale nereaguje
pridávam aj screenshoty: screen) screen2) screen3)
Neviem ako tento problém popísať ale inde mi všetko funguje :napr na sme.sk aj videá .flv aj obrázky fungujú....
http://mapy.zoznam.sk/-tam takisto všetko funguje....
A mám samozrejme zapnutý javascript aj načítavanie obrázkov....a skúšal som snáď všetky prehliadače(firefox,opera,chrome,konqeror...)
Ospravedlňujem sa že neviem problém podrobne popísať ale skutočne netuším prečo mi to nejde,hľadal som v FAQ na google.com ,skúšal som nájsť podobný problém,...zistiť či mi nechýba nejaká knižnica.....
Ak viete niekdo v čom je prblém prosím pomôžte...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
mne to zase pripada ako keby to blokoval router aôebo nejaka VPN alebo poskytovatel netu
podobne veci mi robi opera mobile ked mam zapnutu vunkciu TURBO - nechce zobrazit korektne obsah google stranok
mtr images.google.com
privítam hociaký šialený názor....
Ďakujem
Re: images.google picasa.google maps.google/problém s zobrazením
02.02.2010 20:32
Skus porovnat DNS servre. Obcas poskytovatelom vypadava primarny DNS a Linux je na to citlivejsi.
Áno boli to DNS servre!!! to by ma nikdy nenapadlo mal som tam neaktuálne a poskytovateľ mi dal nové adresy...no a teraz to jednoducho fičí....
Ďakujem za pomoc!