Otvaranie .doc .exe .ppt v Jave
mam taku mozno specialnu pozidavku tak zacnem od podlahy:
Robim program ktory nacita retazec, particiu disku/adresar a vo vsetkych suboroch/podadresaroch vyhlada dany retazec-jednoduche. No vyskytol sa tu mensi problem-na disku mozu byt aj subory ako .doc .exe .ppt atd. Tak by ma zaujimalo ci nato v jave uz niekto nieco nevymyslel(ide mi len o retazec ako taky, podrobnosti typu font,size,color ) .
P.S. Hlavne nech je to free a nemusim zato platit
Dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
povolene pripony = '','txt','sh','msg','log'
/ tu si nacitam subory a hodim to do cyklu /
nazov suboru = "mysql.and.httpd.log"
/ ak je viac bodiek , vyber poslednu priponu, ak iba jedna tak vyber tu priponu /
ak ( pripona sa nachadza v poli povolenych pripon )
>> dobry subor, najdi v nom retazec a chod dalej
else
>> narazili sme na neprijatelny subor, idem na dalsi
Nejaky problem?
Poznamka:
Ked som si subor napisany v MS Worde 2000 otvoril vo Vime mam same '@' a '^' ale niekde tam uprostred sa nachadza text v neposkodenom stave=>staci odfiltrovat tie nepotrebne znaky a vsetko je ok. Ale OpenOffice uplne zasifruje text na nepoznanie a to ja potrebujem odstranit a dostat obycajny text.
find / | xargs grep -A 2 -B 2 -i -e passw
Nemyslim, skor chce nahradit projekt nepomuk.
avsak aj v tom Apache poi nejak chybaju kniznice... je tam len ta pre .xls a .xlsx ale .doc .ppt nechapem preco neni v officialnom baliku(stiahol som vsetky verziu od 3.0 do 3.6 kedze len tie su dostupne a aj tak nic)
Dokumentacia uvadza classy :ExcelExtractor WordExtractor ktore prevedu cely subor na String... co je presne to co potrebujem (ExcelExtractor funguje ale ostatne akoby sa vyparili) neviete co sa s nimi stalo ?