libpcap + Qt
mam taky problem v skole mame pracovat s kniznicou winpcap (resp libpcap v linuxe) no a k tomu treba nejake to gui urobit..... takze som si nainstaloval spominanu kniznicu...... nasiel som si nasledujuci priklad skompiloval v Gcc a setko facha dopohody......no ale ked ho dam do Qt Creatora dostanem nasledujuce chyby
/media/data/Ccko/Siete/Zadanie1_console/main.cpp:30: undefined reference to `pcap_lookupdev'
/media/data/Ccko/Siete/Zadanie1_console/main.cpp:43: undefined reference to `pcap_lookupnet':-1: error: collect2: ld returned 1 exit status
neviete mi pomoct??? co musim v QT este spravit???
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
1. Install libpcap files with "sudo apt-get install libpcap0.8-dev"
2. Building Qt static
sudo apt-get install libx11-dev libfreetype6-dev libavahi-gobject-dev libSM-dev libXrender-dev libfontconfig-dev libXext-dev
(* I can only get pass the. / Configure step after I've installed the above ......)
. / configure-static-release-nomake demos-nomake examples-nomake tools
make
sudo make install
3. Building the application:
add to. pro file:
CONFIG + = static
LIBS + = -L/usr/lib-lpcap
export PATH = "$ PATH: / usr/local/Trolltech/Qt-4.5.0/bin"
qmake
make
1.cast som uuz mal.... druhu som teraz urobil az na to ze nerozumiem tomu riadku s . / configure-static-release-nomake demos-nomake examples-nomake tools no a 3 cast som prekopiroval do pro suboru ale posledne dva riadky mi Qt nezobere pochopil som spravne ten navod??? ak vyhodim tie posledne dva riadky tak to robi to iste co doteraz