Server do firmy
potreboval by som malu radu. Aky server by ste mi odporucili do firmy na intranet? Bol by tam Linux Slackware, Apache a MySQL a server by pouzivalo asi 80ludi, ktory by ho aktivne vyuzivali. Denne by pribudlo a zmenilo sa cca. 500riadkov v DB. Nie je to na realne pouzitie, len potrebujem vediet aku masinu by to zhruba chcelo. Dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ale dik zatial
1, ma to byt ozaj server, alebo obycajny desktop
2, kolko za to chces dat
3, ma to byt blade, rack, klasicky tower
4, ako to vyriesis s datami (disky)
5, aku chces mat stabilitu
...
Mal by to byt naozaj server, taky s minimalnymi narokmi. Slovam blade, rack, klasicky tower az tak nerozumiem. Disky dam trebars RAID 1. A stabilitu chcem mat dobru ;)
Len tam musim napisat nejake odporucanie na server...
Ak mas pripravenu odpoved ze sa bude jednat len o testovaci system pouzity len ako podklad pre diplomovku a potom sa bud zlikviduje alebo (ak bude mat moznost komercnej kariery) v pripade potreby spravi migracia ci upgrade na VPS alebo dedikovany server s garantovanym vykonom, tak zober nejaky atom ktory ma grafiku napriklad nvidia ion. Po vyhodnoteni diplomovky ho zrecyklujes ako domaci prehravac, stahovac a diskove pole s moznostou zdielania aj tlaciarne.
Na testovanie je totizto dost vhodne mat menej vykonny stroj, na takom niecom sa dokaze v pohode odladit vykon aplikacie tak aby dokazala bezat sviznejsie v produkcii. A skoda pchat peniaze do niecoho co bude mat jednorazove vyuzitie na par mesiacov.