dobry, mam taky mensi problem ktory je ale dost neprijemny. Rano som sa pokusal nainstalovat si gimp 2.6 na svoj debian lenny a pritom vsetkom som si musel upravit repozitare aby mi ho nainstalovalo, potom vsetkom som sa hral aj so svojim webbrowserom .. instaloval a odinstaloval iny a tak az nakoniec som si tam dal firefox. Vsetko viacmenej frci normalne ale mam problem s tym ze napr ked spustim thunar tak mi reaguje len na prve kliknutie mysky a potom nic mozem akurat klikat na hlavne adresare (ako kos,desktop,user,filesystem a tak)ale nemozem vojst doziadneho dalsieho (ako "hudba/acdc" ) a potom sa mi este deju zaujimave veci na nete ked si chcem spustit video tak z akeho si cudneho dovodu mi nechce zobrat kliknutie mysky hned na prvy krat .. k prehratiu videa musim kliknut niekedy aj 20x aby mi ho pustilo .. ale inak sa sprava normalne. Nenapada vas niekoho co by s tym mohlo byt ci som si neodstranil nahodou nejaky ovladac ??? Dakujem
podla toho co pises by bolo vhodne skontrolovat ake repozitare si to pridaval. Je dost mozne ze mas totizto teraz mix v ovladacoch.
mas pravdu. Vobec to nesuvisi. Ale aky vyznam by pre Teba malo aby Ti tvoj osobny postovy klient stahoval postu mimo tvojeho domovskeho priecinku?