nove kde
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: nove kde 25.08.2005 | 10:13Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorhttp://www.linuxos.sk/zobraz_prispevok.php?forumid=11539Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: nove kde 25.08.2005 | 10:16andrew Návštevníkno dik, aj ked moc mudrejsi nie som :)
-
Re: Re: Re: nove kde 25.08.2005 | 10:23Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorHmm... balíky pre 10.1 už nie sú. Nebolo by lepšie upgradovať na Mandriva 2005.0 a potom stiahnuť už len RPMka? AK by si chcel kompilovať zo zdrojákov tak by som začal balíkom kdelibs, potom kdebase a potom ostatné.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: nove kde 25.08.2005 | 10:30andrew Návštevníkno na strankach kde som nasiel utilitu Konstruct, ktoru staci pustit a ona stiahni a skompiluje najnovsie KDE.... ako sa ale potom zbavit stareho KDE?
-
Re: Re: Re: Re: Re: nove kde 25.08.2005 | 10:36Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorasi najlepšie by bolo odinštalovať KDEcko. (rpm -e názov_balíku)Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-
-
-