ako nastavit firestarter co najlepsie?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ako nastavit firestarter co najlepsie? 25.08.2005 | 20:27transport Návštevníkja osobne som ten firestarter mal v ubuntu ale nepozdaval sa mi, tak som ho vymenil za programek guarddog, on generuje pravidla pre iptables, je to vlastne klikaci nastroj na vytvorenie iptablov, ktore su priamo v jadre a je dost slusny, vrelo odporucam.
-
Re: Re: ako nastavit firestarter co najlepsie? 25.08.2005 | 22:14marián Fedora,Vector,Slack Používateľno pockat a firestarter nepouziva iptables ?
-
Re: Re: Re: ako nastavit firestarter co najlepsie? 26.08.2005 | 10:37lola Návštevníkpouziva,ale neviem co mam v firest. nastavit
-
-
-
Re: ako nastavit firestarter co najlepsie? 26.08.2005 | 10:42jariq NávštevníkUz som to tu raz pisal.. Kasli na klikanie do firestartera a sprav si to sam.. je to velmi jednoduche.. tu mas strucny navod http://www.jariq.sk/index.php?itemid=3
-
Re: Re: ako nastavit firestarter co najlepsie? 26.08.2005 | 11:16lola Návštevníkskusim to,ale budem mat asi otazky nakolko som lama
-
Re: Re: Re: ako nastavit firestarter co najlepsie? 26.08.2005 | 11:28lola Návštevníkmam to len neviem ci mam dat pred cestu aj toto - touch,ci nie? a ako zistim,ze mi to ide?
-
Re: Re: Re: Re: ako nastavit firestarter co najlep 26.08.2005 | 12:31jariq Návštevníkmam to len neviem ci mam dat pred cestu aj toto - touch,ci nie? touch sa pouziva na vytvorenie noveho suboru.. nechapem celkom presne kde ho chces davat.. a ako zistim,ze mi to ide? ako root napises "iptables -L" a vylistuju sa platne pravidla.. overit si to mozes aj tak, ze z ineho pocitaca na sieti oskenujes ten svoj cim skontrolujes otvorene porty.. mozes na to pouzit napriklad nmap - "nmap IP"
-
-
-
-