Ahojte, riesin problem s Ekigou. Zamer je asi taky, ze starsieho cloveka uz neprinutim telefonovat cez pocitac, ale ked dostane IP telefon ktory sa nijak nelisi od toho klasickeho, tak si to ani nevsimne. Problem je v tom, ze ked to skusam na necisto doma telefony aj pocitace sa ku SIP kontu prihlasia, dokazu si aj navzajom zazvonit, ale po zdvihnuti sa neprenasa ziadna zvukova informacia. Ako pisem, ani na PC ani na IP fone (mam doma dva rozne modely na skusku). Test v podobe 500@ekiga.net ide, ale nic viac. Ked si volam po vnutornej sieti medzi telefonmi cez IP adresu, vsetko fici ako ma. Zakladnu konfiguraciu Ekigi mam ako SIP Server: ekiga.net, Outbound Proxy: ekiga.net, SIP User ID: meno, Authenticate ID: meno, Authenticate Password: heslo. Dakujem za tip...
Žijem v krajine, kde aj zajtra znamená predvčerom :-)
Alebo skus aj iny ucet, napr. na iptel.org , ten rozchodis lahko (ale asi nie v ekige:-).
mimo temu: nevie niekto co ma google v plane s gizmom? Hlavne kedy sa budu dat vytvarat nove ucty, sluzba funguje spolahlivo, ale mam len 2 ucty a potreboval by som dalsi, ale nateraz sa neda:-(. Uz to googlu nejako dlho trva.