počítače na šifrovanie
zaujala mna (a nie len mna) sprava o predrazenych pocitacoch. pise sa o tom napriklad tu: http://www.sme.sk/c/5552408/obrana-kupila-superdrahe-nepouzitelne-pocitace.html
mna by konkretne zaujimalo - co to musia byt za super stroje za tu cenu? a hlavne, cim sa to odlisuje od uplne beznych pocitacov, ktore sa aj s monitorom daju zohnat za napriklad 500 eur?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Mna skor zaujalo ze preco bulvar SME tvrdi nieco o sifrovani ked v poziadavkach bola odolnost voci vplyvom rusenia. Ale, to asi suvisi s viral marketingom kedze citatelia potom vesaju reklamu na domrveny clanok kade tade.
Ale s5 k veci. Otazku je kolko emisii by zadrzalo normalne sasi, nie ta hlinikova kancelarska chobotina. Nepredpokladam ze by bolo treba mat aj protinarazovu upravu do kanclov. To spolu s niektorymi periferiami a pasivnym chladenim moze urobit aj vyssiu cenu.
Uz sa aj tu zbytocne zavesil Sulinov Viral. Este by tu mohol niekto zalozit politicke forum a pridat otazku preco sa pre zachranarske potreby pocas povodni kupili nizkoponorove clny bez motorov. Chcel by som videt Sulina ako si sadne do bezneho nafukovacieho clna a rozbije motor o bordel ktory nie je vidno v kalnej vode. A potom sa este koli ponoru zasekne o nieco. Aj marihuanu z predvolebnych slubov vypustil.
Odkiaľ máš tento typ účelového balenia informácií?
PS.: Myslím že je viac ako na čase zamkúť tento zbytočný politický Viral.
ps: ja toto vlakno uzamykat nebudem. nebolo by to objektivne ;)
Poprosím Vás, nehádajte sa a už vôbec tak nerobte kvôli tieneným (alebo slabo tieneným) PCs z Ministerstva obrany SR. Veď pre tých, ktorí len trochu tomu rozumejú, je to jasný podvod a práve preto nie je je ani jeden z nás príslušný poradca príslušného ministerstva SR. Páni, Vaša hádka nič nerieši, aj keď máte svojím spôsobom pravdu obaja ,,,,
Nech žije KSČ !
Ale nie z mojich prachov...
A mimochodom, Ja som sa s Borgcube nehádal, len sme sa bavili o tom, čo on povaźuje za jeho "fach". A prečo kadekto živí Šulínov Viral Marketing.
Pomǒźem Ti trošku:
Znalosť ceny za špeciálne zariadenia určené na prácu s dátami podliehajúcimi utajeniu, a potom to o "fachu".
nechaj tak, nevadi. snad sa nabuduce zadari lepsie.
"A nemas to pri tom clanku napisane?"
BTW: Nevsimol som si ze by si ludom na fore vykal. Takze komu vlastne bola ta otazka adresovana?