include

Sekcia: Programovanie 21.09.2010 | 12:31
elo001   Návštevník
Dobry den,

prosim o pomoc. Uz som zufaly.

Mam originalny subor /components/com_ezautos/views/listings/tmpl/search.php a potrebujem toto vyhladavanie zobrazovat v tomto subore components/com_ezautos/views/categories/tmpl/view.php, pouzijem prikaz

do suboru view.php spravim zapis

<?php
include ("components/com_ezautos/views/listings/tmpl/search.php");
?>


nacita mi len text bez policok (je to vyhladavaci formular s moznostou vyberu)

Je to robene v Joomla, skusal som cerpat pomoc aj v Joomla komunite ale nic.

Dakujem.
    • Re: include 22.09.2010 | 00:32
      Avatar bedňa antiX, Devuan, LegacyIce  Administrátor
      Problém môže byť v tom že pokiaľ search.php používa relatívne odkazy k súbory vo svojom adresáry /components/com_ezautos/views/listings/tmpl/ , tak k nim nevie nájsť cestu.
      Otázka je, či sa ten view.php includuje k index.php, alebo sa spúšťa ako samotný skript.
      Keď klikneš na ten súbor zobrazí sa www.domena.sk/index.php......... alebo www.domena.sk/view.php.............?
      Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org