InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 27.10.2010 | 22:13Michal Sedlák Debian, Ubuntu PoužívateľChystate sa niekto?
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 00:43WlaSaTy NávštevníkA keby sa tam nikto nechystal, organizovalo by sa to?
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 14:02samox86 arch, debian Administrátorco viem tak organizator michal palenik, dalej dojdem ja, tomolc, emdi a dufam ze aj vy dvaja :)lnx.sk - virtualne servery; Lnx@Lnx.sk
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 18:28Michal Sedlák Debian, Ubuntu Používateľja sa chystam
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 18:48Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátornapodobne, donesie niekto plastove pohariky, ak tam nie su klasicke?Moja strana | Blog
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 20:17WlaSaTy NávštevníkJa si beriem môj.
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 20:56Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorked dojdes, daj vediet :)Moja strana | Blog
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 28.10.2010 | 23:32bedňa LegacyIce-antiX AdministrátorA nalej :)Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 29.10.2010 | 01:19LukoV Zenwalk~CRUX~OpenBSD~Haiku PoužívateľNechystate ludia nieco podobne aj v Presove? Sice je to tu trosku dalej ale vychod skutocne nie je ako to my hovorime "zakapana cast slovenska" a je tu kopec linuxakov a aj potencionalnych...
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 29.10.2010 | 01:28Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľDo Prešova by som hádam aj došol, to nemám z KE ďaleko :) Aspoň by som rozšíril moje kontakty. Nemôžeš ma kontaktovať prosím ťa cez jabber ( mám ho v profile ), potreboval by som sa niečo málo opýtať ohľadom OpenBSD, konkrétne ohľadom updatovania snapshot vetvy, robí mi to šarapatu. Kontaktoval by som ťa aj ja, ale nemáš vyplnený kontakt, okrem mailu. Tak díkThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
Re: InstallFest v progressbare (posledny stvrtok v mesiaci) 29.10.2010 | 14:20WlaSaTy NávštevníkNo, šak si si mohol aj sám.
-
-
-
-
-
-
-
-