cd a dvd

Sekcia: Ostatné 06.12.2010 | 17:38
cd a dvd   Návštevník
Takže som spustil projekt na distribúciu Linux distribucií pri ktorom si záujemca platí jedine CD alebo DVD + poštovne. Maximálna cena za jedno DVD alebo CD bude 1 € záleží od toho kde sa nachádza. Čo poviete na tento projekt ?

Link: jbakos.sk/?page_id=1340
    • Re: cd a dvd 06.12.2010 | 18:53
      Avatar Dare_devil Debian, OpenSuse  Používateľ
      Ze stranka neposobi doveryhodne. Preco sa nepripojit k niecomu co uz existuje a ma ake take meno na slovenskom webe?
      There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
    • Re: cd a dvd 06.12.2010 | 20:14
      Avatar default Debian  Používateľ
      Mne sa nepaci ze v sekcii Na prevzatie je Ubuntu ,Kubuntu a Ubuntu studio v nedoporucujem, a ten formular je taky divny "Adresa kde to poslať: < br />" posobi to amatersky na nejaku realnu donaskovu sluzbu alebo ako to mam nazvat. Ale stranka je pekna a napad je to tiez dobri , len to chce nejak vymakat nech sa chitia ludia , ak to s tym myslis vazne
      R.K
      • Re: cd a dvd 06.12.2010 | 21:55
        cd a dvd   Návštevník
        Opravil som to takže by to malo byt v poriadku v sekcii na prevzatie som to prepísal na inú poznámku.
    • Re: cd a dvd 08.12.2010 | 00:10
      Avatar drak_dragon   Používateľ
      Hmmm... najskor som sa nechcel vyjadrovat, ale nemozem si pomoct.
      Musim suhlasit s Dare_devil-om, stranka posobi absolutne nedoveryhodne. Nevidim najmensi dovod, preco by mal ktokolvek pisat svoje meno a adresu na stranku, kde je hned na uvodnej stranke (a vlastne uplne vsade) zmalovana fuchtla (s prepacenim), ktora vyzera ako z reklamy na spodnu bielizen, v sekcii "Moje herne servery" dokonca dievcina v gumenych nohavickach a podprsenke so vzhladom po*noherecky, vsade tam lietaju podivne biele gulicky a autor stranky sa dokonca ani neobtazoval s prekontrolovanim gramatickej spravnosti pisaneho textu.
      Skratka a jednoducho, mozno by bolo lepsie vytvorit takyto "donaskovy" projekt v ramci niecoho znameho a uz realne fungujuceho, ako snazit sa o vytvorenie vlastnej stranky, ktora, pravdu povediac, nema co ludom ponuknut - skratka, pri zbeznom pohlade na nu som nenasiel nic, preco by som mal o nu vobec zakopnut a stravit na nej viac casu ako 2,5 sekundy. Co si to vlastne mozem objednat cez ten zle napisany formular? Nie je mi jasne, ci akukolvek linuxovu distribuciu alebo len ten "bakos", ktory vsak este stale nie je pre nas dostupny? Mozno by bolo dobre napisat na tu stranku aj cenu danej zalezitosti (nech uz je akakolvek). Dalej som sa napriklad na tej stranke nedozvedel, co to ten "bakos" vlastne je? A takisto som sa nedozvedel, co je ten web vlastne zac (a to som si precital ten kratky editorial na uvodnej stranke).
      Nechcem sa nikoho dotknut a vyvolavat hadky, ale ta stranka mi pripada, ako keby ju robilo dieta, ktore este neukoncilo ZS, jednoducho povedane - toto je typicky priklad, ako by nemala vyzerat seriozna stranka sluziaca na distribuciu Linuxu vseobecne, ci nejakeho konkretneho distra alebo stranka sluziaca na pomoc medzi komunitami Linuxu a Windowsu (aj ked si nemyslim, ze komercny a uzavrety system ako je Windows nejaku komunitu ma - ako pomoc v tomto pripade sluzi technicka podpora).