Linspire Five-0
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Linspire Five-0 11.09.2005 | 22:49Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľad a : je to platene distro !!!!!!! ad b: vobides to iba zaplatenim ad c:freespire ad d: vsetko je relativne .Ak tvoj tvoj nazor na sviznostA computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Linspire Five-0 12.09.2005 | 12:57SuSEr SuSE, Kubuntu PoužívateľS tou relativni rychlosti souhlasim, ja mam presne opacne zkusenosti. Start pomalejsi nez SuSE a to uz je co rict a pri praci taky nic extra. Vzhledem k nedostupnosti cnr naprosto zbytecne stahovat. Jeste ted toho lituju.
-
Re: Re: Linspire Five-0 12.09.2005 | 12:58SuSEr SuSE, Kubuntu PoužívateľS tou relativni rychlosti souhlasim, ja mam presne opacne zkusenosti. Start pomalejsi nez SuSE a to uz je co rict a pri praci taky nic extra. Vzhledem k nedostupnosti cnr naprosto zbytecne stahovat. Jeste ted toho lituju.
-
-
Re: Linspire Five-0 14.09.2005 | 15:52limbi Návštevníkapt funguje, staci odkomentovat dva riadky v konfiguracnom subore, pripadne doplnit par dalsich adries ked spojazdnis apt, tak si mozes nainstalit synaptic, to je graficky instalator, ak ti apt nebude po voli bootuje mi to takmer dve minuty, takze boot svizny urcite nema :), este sa s tym skusim pohrat najlepsie distro pre detekciu hardwaru, moju smrtiacu kombinaciu nforce2 chipset od nvidie a ati kartu spoznal a nakonfiguroval sam, ak budes instalovat z apt, moze sa stat, ze si pobabres system, alebo minimalne cnr, tak si prelet nejake fora o linspire, aby sa ti to nestalo
-
Re: Linspire Five-0 14.09.2005 | 15:53limbi Návštevníkapt funguje, staci odkomentovat dva riadky v konfiguracnom subore, pripadne doplnit par dalsich adries ked spojazdnis apt, tak si mozes nainstalit synaptic, to je graficky instalator, ak ti apt nebude po voli bootuje mi to takmer dve minuty, takze boot svizny urcite nema :), este sa s tym skusim pohrat najlepsie distro pre detekciu hardwaru, moju smrtiacu kombinaciu nforce2 chipset od nvidie a ati kartu spoznal a nakonfiguroval sam, ak budes instalovat z apt, moze sa stat, ze si pobabres system, alebo minimalne cnr, tak si prelet nejake fora o linspire, aby sa ti to nestalo
-
Re: Re: Linspire Five-0 15.09.2005 | 01:48csantibo Návštevníkapt by mi plne postacilo ale co znamena "odkomentovat dva riadky v konfiguracnom subore, pripadne doplnit par dalsich adries"? Inak to ze linspire bootuje 2 minuty mi vobec nevadi ja system nebootujem kazdych desat minut.Ale ako Os je naozaj svizny.Ja som uz odskusal mandrake debian suse aurox ... Ale s nvidiou si poradil len linspire. Na tych ostatnych distrach som to vzdy musel silit. Ak by som spojazdnil apt aby som si mohol prihodit svoje programy tak by to mohlo byt celkom dobre distro.Ale za CNR platit nemienim.
-
Re: Re: Re: Linspire Five-0 15.09.2005 | 02:37limbi Návštevníkvlastne to nie je konfiguracny subor, je to subor sources.list, pozri sa tam napr takto: ls /etc/apt/sources.list su tam uvedene dva depozitare, ale su zakomentovane, teda sa neberu do uvahy, odkomentuj ich, potom spust: apt-get update a je to. pridanim par dalsich adries som myslel pridanie par depozitarov naviac :), aby si mal viac zdrojov
-
Ked chces 16.09.2005 | 14:31TomiT Návštevníkjazdit na platenom tak si odskusaj napr xandros. Alebo zadara mas napr. PClinux celkom na urovni
-
-
-
Re: Linspire Five-0 20.10.2005 | 14:16aa NávštevníkMna by zaujimalo kde v SR sa to vobec da kupit.
-