repository 4 ubuntu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: repository 4 ubuntu 13.09.2005 | 19:53martin Fedora 13 Používateľbaliky sa instaluju tak ze prides do adresaru v ktorom sa bailk nachadza a tam zadas: sudo dpkg -i "meno baliku" repository si pridas do /etc/apt/source.list
-
Re: repository 4 ubuntu 14.09.2005 | 13:44Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľVšecko najdeš na adrese http://www.ubuntu.cz/dokumentace a na oficiálních stránkách projektu Ubuntu.
-
Re: repository 4 ubuntu 14.09.2005 | 23:57Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľTady je ještě odkaz na dokumentaci k poslední verzi Ubuntu. Podle toho to nastaví i začátečník celkem bez potíží.
-
Re: Re: repository 4 ubuntu 15.09.2005 | 14:29d NávštevníkEste jeden problemik. ani za boha neviem nainstalovat slovensky preklad pre openoffice.org (1.9.125) slovencinu som si stiahol na plochu ako .deb balik ale neviem ako to mam nainstalovat. inak ten navod mi je asi tak na dve veci.....5.10 a 5.04 sa trochu dost lisia. (5.10 ma graficky instalator "add software/synaptic package manager")taze velmi mi to nepomohlo. a plochu si ako repository dat neviem, lebo mi vypisuje ze ju nevie indexovat a ze ju synaptic nebude akceptovat tak mi prosim napiste ako mam nainstalovat subory, ktore som si stiahol z netu na plochu(v konzole) a su to .deb balicky.....dakujem
-
Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 16.09.2005 | 01:04hurfo Ubuntu 6.10 Používateľtakze nakopiruj si to trebarz do zlozky /tmp a potom zadaj v konzole cd /tmp sudo dpkg -i opera ... .deb
-
Re: Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 16.09.2005 | 11:36d Návštevníkokej skusim dik. inak neviete niekto....ci ubuntu ma ci nema devel balicky? hlavne make/./configure apod.....
-
Re: Re: Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 16.09.2005 | 15:47Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľUbuntu má určitě všecko co je potřeba na překlad a kompilaci nebo vývoj. Vždyť to sám můžeš snadno zjistit naklikáním v Synapticu, ve kterém uvidíš co máš instalováno a co můžeš instalovat z repozitářů Ubuntu, nebo pokud sis přidal jiné zdroje, tak i z nich. Trochu si s tím distrem pohraj, jinak o něm nic nezjistíš :-)
-
-
Re: Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 16.09.2005 | 19:08d Návštevníktibor@ubuntu:~$ cd Desktop tibor@ubuntu:~/Desktop$ sudo dpkg-i opera.deb Password: sudo: dpkg-i: command not found tibor@ubuntu:~/Desktop$
-
Re: Re: Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 16.09.2005 | 19:09d Návštevníkco s tym????
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 23.09.2005 | 01:42martin Fedora 13 Používateľmyslim ze chyba je v tom ze medzi dpkg a -i musi byt medzera:) lebov tom tvojom prepise nie je...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: repository 4 ubuntu 23.09.2005 | 10:35d Návštevníkdik uz som to vyriesil, ale trapi ma este jedna vec. ako mam spustit dvd?? chcem pouzivat mplayer (ostatne kodeky okrem w32 su v cajku) ale ani dvdcss ani w32 kodeky v repositories pre debian nie su....vie mi niekto poradit slusnu nahradu ak vobec existuje?? dakujem....inak opera sa mi nechce nainstalovat lebo gcc je 4.01 a ono to chce nejake lib...daco, ale ja mam vyssiu verziu....kurnik....
-
-
-
-
-
-
-