Caute. Prosim vas mam taky problem, ze ked nainstalujem linux ubuntu 10 10 ako aplikaciu do windowsu tak pri restartovani pocitaca by som si mal vybrat ci chcem ist do win alebo do ubuntu... no lenze to mi nenaskoci a zapne sa mi rovno win. :( neviem co som spravil lebo pred tym mi to slo v pohodicke. Potom som skusal nainstalovat este debian, ale nedoinstaloval som ho, a odvtedy mi to nejde :( aj ked som odinstaloval a nainstaloval ubuntu znova. Fak neviem co robit.. ako by som zapol to bootovanie... nerad by som robil na disku particie vyhovovalo mi to tak ako to bolo ked bol linux len ako aplikacia vo windowse. Ale ako bootovanie same o sebe ide.. ked dam prioritu na CD tak pri startovani mi ubuntu z cd spusti :(.... neviem co je zle alebo kde to za=pnut..
No a potom mam este jeden problem.. mam myslu ione lynx-R9 a ta mi robi problemy v ubuntu... nefunguje lave tlacitko mysi a vzy ho treba pravym odkliknut aby fungovala dalej.. vyriesil som to tym ze pouzivam inu myslu (bezdrotovu) ale ta my nevyhovuje :( ci neviete alebo ste sa nestretli s tymto problemom tiez.
Dakujem za odpoved
vdfaka aj tak