oficiálna žiadosť na človeka s menom dodoedo
Rád by som oficiálne požiadal človeka s prezývkou dodoedo, aby sa prestal zbytočne zviditeľňovať. Niekoľko násobné osobné útoky, ktoré sa mažú alebo zamykajú, to je tvoj štýl života a politiky. Musíš nejako dokazovať, že si niečo viac, že si boh, king of the hill alebo čokoľvek a ako takýto nadčlovek bez problémov urobíš niečo, čo by dieťa na základnej škole nerobilo. Opakovane bez rozmyslu útočíš na niekoho, koho vôbec nepoznáš. A takto by som mohol pokračovať.
Chápem, že ma z nejakého dôvodu nemáš rád a nie si ochotný za akúkoľvek cenu svoje názory prehodnotiť, pretože nie si schopný akéhokoľvek kompromisu. Chápem, že máš potrebu na mňa útočiť. Máš vzdelanie, ktoré využívaš na to, aby si zraňoval na citlivých miestach, tam to viac bolí a tým je pre teba väčšie potešenie. O to ti ide, udrieť čo najsilnejšie na niekoho.
Ale... vieš o tom, že znakom inteligencie je ustúpiť? V tomto som blbec a kľudne si to priznám, pretože s inteligentmi sa vždy nejako dohodnem a s ľuďmi ako ty sa donekonečna hádam. Tak mi treba. Nebudem útočiť na tvoju prácu. Robíš správičky, robíš všetko možné - ak ťa to baví, rob to naďalej, nechcem ti v tom brániť a ani ti v tom brániť nebudem. Prečo by som to robil?
Tak láskavo prestaň ty neustále útočiť.
Tak schválne, niečo na občerstvenie pamäte:
1) pripravuje sa nejaká knižka a ty bez toho, že by si ju čítal, ju odsudzuješ. Niečo nepoznáš, no si rozhodnutý, že to nemáš rád a ani to nikdy mať rád nebudeš. Čím zbytočne ubližuješ.
2) ubližuješ mne. Neviem zrátať koľko krát a z koľkých dôvodov, no viem, že ani jeden nie je nejako logicky podložený. Jednáš úplne emotívne.
3) ďalšia knižka, Linux ako niečo navyše. Ako je možné, že ty, ako znalec Fedory a Linuxu a neviem čoho všetkého si na to síce niekoľko krát nadával, no nedal si jediný nápad na zlepšenie, ani na priamu prosbu, súvisiacu práve s Fedorou? Ako je možné, že ľudia, ktorí majú Linux 1 deň s tým poradili a bez nejakého žiadania a ty na prosbu si reagoval urážkami? Opakovane?
4) Greenie, Greenport a neviem čo všetko - veci, na ktoré zase útočíš, keď sa niekde spomenie. Za každú cenu iba to najčiernejšie vyťahuješ, aby si ponížil niečo.
5) neustále píšeš o mojom zviditeľňovaní. Zviditeľňoval som sa niekedy? Áno, zviditeľňoval, priznám si to. Skús si to aj ty. zviditeľňoval som sa ale tým, že som písal opakovane správičky a príspevky do fóra na to, aby som niekoho urazil? AK berieš toto ako urážku, tak áno.
Nepíšem ale kvôli tomu, že by som chcel po tebe nejako šlapať. Kľudne si ži, no nechaj žiť aj ostatných. Ľudí, ktorí robia niečo iné, majú iné názory. Tebe sa nepáči Greenie, všetky knižky a hlavne to, že otvorene poviem, že robíš nesprávne veci. No a mne sa na tebe nepáči tvoj prístup.
Ak chceš niečo napísať mne, tak mi napíš na IM. ICQ, Jabber, Facebook, e-mail, nech sa páči. Rieš veci medzi nami tak, ako by sa mali riešiť - medzi nami. Ak máš niečo ku knihám, blogu atď, tak to napíš na stanovené miesto, osobne mne alebo, čo by si mal u mňa fakt dobrý bod, navrhni niekde dobré zlepšenie. Máš moje slovo, že si ťa budem ako človeka vážiť viac a že tvoje nápady, ak budú dobré, sa do niečoho dostanú. Myslím, že je to odo mňa fér - a mohol by si hrať fér aj ty.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.