Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: cron 19.09.2005 | 13:51frufru Návštevníka preco ho chces spustat cez cron ked sa da spustit ako daemon??? /usr/bin/fetchmail --daemon 60 -f /etc/fetchmailrc 60 je interval v sekundach, ten nahrad takym ako potrebujes.
-
Re: Re: cron 19.09.2005 | 16:02nardew debian Používateľale tak z principu preco mi nejde cron :)
-
Re: Re: Re: cron 19.09.2005 | 16:58frufru Návštevníkpre zaciatok skontroluj ci nemas v /etc/cron.deny uvedeneho uzivatela pre ktoreho chces crontab vytvorit potom este skontroluj ci mas pravo zapisovat do /var/spool/cron/crontabs crontab pre toho usera si vytvaral priamo pod nim alebo ako root??? skus este jednu vec. prihlas sa pod pozadovanym userom a skus to cez crontab -u uzivatel -e to je zatial vsetko co ma napada...
-
Re: Re: Re: cron 19.09.2005 | 17:06frufru Návštevníkeste ma napadlo ze si pisal ze v /etc/crontab mas */1 * * * * root fetchmail -v skus tam doplnit cestu k fetchmailu cize */1 * * * * root /usr/bin/fetchmail -f /etc/fetchmailrc ozaj mas vytovreny subor fetchmailrc a mas na nom spravne nastavene prava?
-
Re: Re: Re: Re: cron 19.09.2005 | 17:12nardew debian Používateľked zadam normalne v konzole pod rootom fetchmail -v tak to facha ok
-
Re: Re: Re: Re: Re: cron 19.09.2005 | 17:43peter golis Návštevníkroot nezvykne mat na vela typoch distribucii nastavenu cestu pre pouzitie v crontabe. mozno by ten fetchmail bolo naozaj treba zadat s plnou cestou.
-
-
-
-
-
Re: cron 20.09.2005 | 00:39nardew debian Používateľjj, dik.... bolo v ceste
-