grub a uvodna tabulka?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: grub a uvodna tabulka? 20.09.2005 | 22:23Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľheh :) /boot/grub/menu.lst ?:)A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: grub a uvodna tabulka? 20.09.2005 | 23:39nardew debian Používateľok, a este mi povedz co tam xceme menit ;) :)
-
Re: Re: Re: grub a uvodna tabulka? 21.09.2005 | 01:11Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľjezis :) sak ty stade nieco hcces dat het nie ja ;) tak co takto sem pastnut ten subor a povedal co stadecches prec alebo co takto ked uz mas to huste gentoo sa kuknut do handbooku kde je to vsetko popisane ????A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Re: Re: grub a uvodna tabulka? 21.09.2005 | 16:04nardew debian Používateľno neviem ci vies co xcem zmenit.... ja nemam problem s bootovanim a ani s nicim co suvisi s operacnymi systemami, ale pri bootovani mas pri pouzivani grubu na spodnej casti obrazovky napovedu... a ja xcem dat tu prec... moj conf gruba by ti nic nepomohol, lebo tam mal len par riadkov, aby bootlo gentoo a druhy os
-
-
-
-
Re: grub a uvodna tabulka? 22.09.2005 | 17:00nardew debian Používateľto m0d0r: hm, sa mi zdalo podla tvojho prispevku ze toto je pre teba malina ;)
-
Re: Re: grub a uvodna tabulka? 22.09.2005 | 17:19Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľno konecne som pochopil co chces ;) ale neviem ako to dat prec :) treba kuknut do dokumenatcie snad ;)A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Re: grub a uvodna tabulka? 22.09.2005 | 17:25nardew debian Používateľno ja som kukal predtym nez som sa askol... ;)
-
-
-