ahojte, už tri dni sledujem, že ked pridám fotky na FB tak po určitom čase mi ich nezobrazuje. napr. album ma 3 foto pridam daľšie dve, tie sa tam natiahnu, ale po čase ukazuje, že album ma stale iba tri foto a tie dve nové tam nie sú. myslel som si niečo nebude v poriadku s distrom tak som sa prepol z mintu na suse, ale tam ten istý problém. len že, ked som sa prepol na widle, tak tam bolo všetko v poriadku. myslel som chyba na FB a tak šup do mintu, ale problem stale pretrváva.neviete v čom by mohla byť chyba?????
asi to sposobila india ved za jeden mesiac nárast o vyše tri milony uživatelov :-)
FB na LInux Mint asi o 12:53 hod. linux-mint-pozri tu
v linuxe chýbaju tie dve posledné fotky, neviem prečo
Takže, smola. Ak nemáš platenú podporu vo fasbúku, tak musíš počkať.
Vyskúšaj . Add-on http://chrispederick.com/work/user-agent-switcher/
nemusí riešiť ten tvoj problém, add-on sa ti zíde aj na iné veci.
:-)
ale vďaka za radu
Ale, jedno nechápem. Prečo zas po použití urážok ako napríklad vole jednoducho zamkneš diskusiu? Nemyslím si že by si sa choval ako kresťan, pre Ťeba je to len propagačné slovíčko. Pred pár týždňami som bol na pive s jedným kňazom, a rozumel som si s ním lepšie ako s Tebou. On nemal v sebe syndróm falošbej morálky.
Správa je odomknutá aj s mojím ospravedlnením pre teba ...
a Ďakujem.
PS.: Pôvodná chyba o ktorej sa jednalo toto vlákno je na strane facebooku. Majú citlivo nastavený ballancer ktorý rozdeľuje požiadavky na jednotlivé výpočtové nody a tým nodom chýba aktuálna synchronizácia. To sa stáva.
Takže riešenie by mohlo byť: ozvať sa im s chybou a počkať či sa s tým bude niekto prednostne zaoberať, alebo či to už riešia na rutinnej báze.