Graficke karty a linux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Graficke karty a linux 13.12.2011 | 00:09mmatko Používateľja som davnejsie pouzival starsiu atinu s opensource driverom radeon a prakticky som nezaznamenal ziadny problem v 2D ani v 3D... po kupe novej atiny, ktora mala byt oficialne podporovana radeonom, tato s nim vobec nesla, v dosledku coho som presiel na nvidiu - nouveau mi obcas zmrzlo, proprietarny drv. zas obcas nefungoval, ako mal (na googleearth vobec nevykresloval satelitne snimky, len hranice a symboly...) vsetky karty mam AGP
-
Re: Graficke karty a linux 13.12.2011 | 16:22default Debian Používateľno, ja taku starsiu ati dostanem na skusku, nemozem si hu nechat lebo to je len taka 128mb, a ja mam teraz 1gb nvidiu, ja len som chcel vediet aka je podpora a tak, ked budem kupovat dakedy novy pc alebo mozno aj len tu grafiku , tak lepsi obraz som si chcel spravit s kartamy a ovladacmi a tak...R.K
-
Re: Graficke karty a linux 13.12.2011 | 17:12mmatko Používateľked budem kupovat novy stroj/kartu, budem preferovat atinu - ak ju nerozbeham, az potom sa "uchylim" k nvidii - s radeon driverom som bol fakt spokojny
-
Re: Graficke karty a linux 13.12.2011 | 17:31martin Návštevníkja mám s radeon hd3000 a ich ovládačom tiež milé skúsenosti, vsetky texty mám roztaté po uhlopriečke a miesto obdĺžnikov kosoštvorce :) Tak používam galium driver, fps síce 72, ale moje oko aj tak viac nestíha.
-
-
-
-