poharik s Tuxom
Ak mate zaujem, robil som si taketo pohariky s motivom Tuxa. Ak ma niekto zaujem mozem mu ich vyrobit. Zostalo mi cca 15 kusov cistych poharikov. Cenu davam v duchu opensource: Naklady na vyrobu jedneho su cca 1,80 €. Postovne neviem, ani neviem v akom type balika sa da poslat sklo, ale ratam ze to 4 € sa to zmesti. Co mi date navyse (ak date) pouzijem na svoj webovy projekt.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
inak také poháriky by som bral, možno by som aj začal piť :)
odkazy kludne vymenit mozeme.
Ked tak urcite milion bublinkovej folie, pirpadne take tie kartonove poliny
dakujem.
ide o seriozny zaujem.
P.S-Maximalna spokojnost s dodanim a zabalenim.
je to také akurát do ruky, veselo tuxové a veľa to nestojí :)
hrnceky budu nasledovne: modry , oranzovy , zeleny a potom este tento isty model, len bezfarebny. davam ich robit aj s potlacou bielou vo viac motivoch. objem cca 3dcl.
prve motivy budu: tux, gnome logo, kde logo, kubuntu logo plus napis, ubuntu logo plus napis, opensuse logo plus napis, debian pink spirala bez textu predbezne, fedora logo plus napis ...
bol by zaujem? uvodna cena bude pre registrovanych uzivatelov portalu do konca aprila 8,50 EUR plus postovne (chatpall ho ma zadarmo za tie pohariky :) ) ... ak je zaujem, posielajte mi prosim vas nick tu z portalu, meno a priezvisko, adresu a typ salky (potlac plus farba plus pocet kusov) na hrnceky@emdi.sk ...
Neviem či by sa na to neoplatilo radšej urobiť anketu s tým že potlač bude dodaná pri dosiahnutí aspoň 50 kusov rovnakého designu.