Tatrabanka - internet banking nový
používa niekto Tatrabankacky internet banking?
Mne ta nová verzia nejde. Stará áno. Písal som aj na ich kontaktný mail a odpoved prišla takáto:
Vazeny pan XYZ,
dakujeme za upozornenie. Avsak po prevereni z nasej strany sme nezaznamenali ziaden problem.
Odporucame Vam preinstalovat Flash a v pripade, ak Vam vypise nejaku chybovu hlasku pri dalsom pokuse, aby ste nas kontaktovali opatovne.
S pozdravom
Kontaktne centrum DIALOG
Tatra banka
Z tejto odpovede nie som si ani istý, že im bolo jasné že reč je o linuxe. A to som ešte uviedol že mám Arch Linux a pýtal som sa či ho majú testovaný aj na Linuxe a či by tam mal chodiť. Podľa tej "preinštalácie" flashu mám fakt pocit že to je "windows riešenie".
Ale samozrejme je možné že pod linuxom to chodí len ja mám v PC nejakú nevhodnú konštelácie softwaru. Inak opera nie je podporovaná (tam akosi zvláštne prasí klávesnicu, a nejde samozrejme) ale firefox je. A ani tam to nejde, žiaden prvok nie je aktívny, musel som zavrieť záložku aby som sa ho zbavil.
Takže späť ku pôvodnej otázke - funguje vám nový internet banking od Tatrabanky?
Info o mojom PC - toto poslal flash automaticky ked som posielal mail na DIALOG, takže aj toto info mali:
Verzia Flash-u:LNX 11,1,102,55
Prehliadač:Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:8.0.1) Gecko/20100101 Firefox/8.0.1
Operačný systém:Linux 3.1.5-1-ARCH
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
prave som to otestoval.
fedora 16 x64, google chrome 16.0.912.63, 64bit flash 11.1.102.55 => funguje
Pokiaľ by išlo iba o to používať chrome tak to by nebol problém, aj ked momentálne ho nemám ani nainštalovaný...
Flash 11.0.1.152
Slackware 13.37 64bit
skusane iba meno+heslo => vypytalo kod s citacky
BTW preco chces pouzivat v poslenom case najderavejsiu aplikaciu na IB?
A ku tvojej otázke: ja som si tu aplikáciu nevybral, pokiaľ bude v prevádzke aj stará verzia, tak môžem používať tú... Ale zmena banky by bola veľmi komplikovaná (úver a pod)
Mne funguje internet banking v TB vez zaznamenaného problému. Na rýchlo som si pozrel len pohyby na účte, ale funguje to v poriadku.
Verzia Flash-u: Žiaden
Prehliadač: Mozilla/5.0 (X11; Linux ppc; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0
ako si sa prihlasil do Noveho internet bankingu bez flashu?
Je ti jasné že od 1.1. je tu nový internet banking ktorý je postavený na flashi? - a tento mi nejde. Popri nom je stale dostupný starý...
Ale flash je blbosť vhodná tak na odstrel.
Ku dnesnemu dnu ale stale pouzivam ten stary, na moja.tatrabanka.sk, a nemam s nim ziaden problem..
aby sa táto tema nejako uzavrela, tak musim povedať že mi internetbanking (v Opere) už ide. Teda neviem či sa predtým nestala u mna nejaká chybka alebo to na druhej strane opravili, ale funguje to.
Ale vďaka všetkým za ochotu :)