Čaká nás tažký rok/roky ...
Pretože nás čaká ťažký rok/roky, dovolím si dosť humorne začať a - ako správny "Anarchistický linuxovský zmrd" - načrel som pre Vás do humornej pokladnice tém na Fóre, ktorými nás vtedy hojne zásoboval Stanislav Hoferek.
http://www.linuxos.sk/forum/16395/index.html#link_137413
Po prečítaní celej témy som vtedy ROFL, ale teraz ostáva už len jemná nostalgia za takýmito perličkami na Fore linuxos.sk ... Stano nám odišiel zo svojími úvahami na český "konkurenčný" root.cz server. Škoda ...
Sorry, chýba mi ten Hoferek ...
Myslím si, že sa tu stále niečo deje a možno tvoja neadekvátna odpoveď, za ktorú mimochodom čakám tvoje ospravedlnenie, len dokazuje, ako nás všetkých ten Stano priotrávil.
Tema na odlahcenie? To si nemyslim... A na margo toho.. Miesto toho tvojho 20 minutoveho hladania "do coho este zabrdnut", si mohol obetovat 20 + 20 minut a napisat nejaky kratsi clanocek, pre komunitu, ked uz chces nieco odlahcovat.
Miesto toho, aby si tu teda napísal, že si nemyslíš, že je to vhodná téma na odľahčenie, tak sa tu ohánaš ROZDROBOVANÍM KOMUNITY Z MOJEJ STRANY.
Myslím si teda, že reaguješ nesprávne, kľudne si mohol napísať svoj názor bez urážky, toto je špecifické pre Slovenskú scénu.
Znechutil si ma, už máš lepší pocit, či čo ?!