spomalené pripojenie na internet
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: spomalené pripojenie na internet 23.09.2005 | 20:07jurajb Debian, K/Ubuntu PoužívateľNeviem ci ti poradim, ale podobny problem som mal este tusim s Mandrake 10, ked som sa pripajal cez mobil. Pri instalacii som nemal zasunuty kabel, takze mi ho system nedetekoval. Pripajal som sa potom rucnym zadavanim modprobe atd..... Ping bol velmi pomaly a stahovanie cez ftp trvala vecnost... Potom som sa nasr.. a preinstaloval system, ale uz som daval pozor, pri instalacii, aby mi ten kabel system detekoval a bolo to v poriadku. Tipoval by som to mozno na nejaky problem s hardverom, alebo skus zmenit adresy DNS.
-
Re: Re: spomalené pripojenie na internet 23.09.2005 | 20:39Michal NávštevníkVdaka za odpoved. O chvilu pride SuSE 10, uvidim, co sa bude diat po nainstalovani. Aj ked v tom to asi nebude, pretoze mne to od maja, ked som instaloval SuSE 9.3, slo v pohode, len posledne 2 tyzdne mi robi toto. Je to zhruba odvtedy co mi odisiel zdroj a vymenil som ho za iny (ale s tym to asi nemoze suvisiet, kedze vo Win 98 mi to nerobi - aj ked tam travim minimum casu, musim to este preskumat).
-
Re: Re: Re: spomalené pripojenie na internet 23.09.2005 | 20:52Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľskus zmenit DNS !!!:)A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Re: Re: spomalené pripojenie na internet 23.09.2005 | 21:26Michal NávštevníkOK, v yaste sa to da lahko zmenit. Je tam polozka DNS a meno hostitela. V nej su tri IP adresy nameserverov a zaskrtnute "aktualizovat nazvove servery a prehladavaci zoznam pomocou DHCP. Zmenil som primarny server tak, ze som ho vymenil s tym druhym. A teraz to fici ako blesk. Takze vdaka za pomoc, problem vyrieseny. BTW, ten primarny server bol zrejme dns server mojho poskytovatela a ak som to spravne pochopil, zrejme je z nejakeho dovodu velmi pomaly.
-
-
-
-