cdrom
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: cdrom 23.09.2005 | 20:56jcook NávštevníkV ubunte nejde klasickym sposobom vysuvat cd/dvd disky. Je viac moznosti ale najjednoduchsia je tato: na ploche kde sa ukaze ikona cd-cka treba kliknut pravym tlacitkom a zvolit Eject.
-
Re: Re: cdrom 23.09.2005 | 21:21drake Návštevníkdik to som nevedel
-
Re: Re: cdrom 24.09.2005 | 00:43thefox Slackware PoužívateľV Ubuntu sa nedá CD/DVD po umountnutí vysunúť?? To sú mi teda novinky... Alebo máme nejaké iné predstavy pod pojmom "klasický spôsob vysúvania CD/DVD diskov"?
-
Re: Re: Re: cdrom 24.09.2005 | 10:48drake NávštevníkJa mam klasicku predstavu tlacitko na mechanike. Neviem preco prave v ubuntu to nie je mozne.
-
Re: Re: Re: Re: cdrom 24.09.2005 | 10:58Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľurcite to vie aj ubuntu ;) kazdy linux to vie :) len niektore distribucie pouzivaju nejaky husty supermount alebo usermount uz neviem presne ;) a niektore nie. A prave preto je to tak ze defaultne pokial je cdrom namountovana tak mozete stlacat tlacitko kolko krat chcete (to sa deje napr. aj vo windows pri napalovani) a cdrom sa nevysunie. Ale ked pouzijete "umount" na cdromku a bude uspesne tak skuste stlacit tlacidlo na cdrom-ke ;)A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Re: Re: Re: cdrom 24.09.2005 | 13:52thefox Slackware PoužívateľNo ja považujem nemožnosť ejectnúť mountnuté médium za samozrejmosť, netreba na to ani supermount (ten slúži práve na to, aby ho nebolo treba ručne umountovať). Ukradnúť programu médium, z ktorého číta, je minimálne nevychované a program by to nemusel psychicky zvládnuť.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cdrom 24.09.2005 | 16:14peter golis Návštevníkco program, ale druhy uzivatel ktory robi s tym cdckom ;-)
-
-
-
-
-
-