telefón s androidom - pomoc s kúpou
potreboval by som nasledovné:
- internet cez wifi
- pár aplikácii
- výdrž ideálne aspoň 2 dni
- prepojenie s PC ideálne bez obslužného sw (tak ako usb kľúč)
- hodí sa hw klávesnica, nie je ale nutnosť
- detto sk lokalizácia
- detto podpora mp3
- detto základné možnosti fotenia
Za akú cenu sa dá niečo takéto zohnať, nové či použité? nevyžadujem konkrétnu značku, mimoriadne kvalitný displej a podobné dobroty. Mám operátora O2 a nemám tušenie, ako sú spoplatnené internetové pakety mimo wifi. Ďakujem pekne za rady a názory.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Aj ja mam o2 a este som stihol O2 Data Neobmedzene za 6 eur mesacne.Teraz sa uz neda aktivovat a nas Pokrokovy Nadejny operator serie na ludi a dava 500MB za tu cenu.
Zevraj v 3G sieti - nedorobenej...
Najhorsie co mozes urobit je ked si neaktivujes Datovy balik ale net pouzijes.
Vtedy nabiehaju ine palky na ucet.
Ja sa vojdem do 1 GB, ale keď ho používam častejšie s notebokom ako modem, tak aj 2 GB.
cenovo to zacina na 200€ a konci na 700€
radsej si kupim drahsi telefon, ktory mi funguje a vydrzi
netvdim ze lacne telefony su zle a ja osobne im neverim
napriklad aj HTC wildfire co maju kamosi ma obcas privadzal do zufalstva (okolo 200€)
- vydrz 2 dni
- hw klavesnicu
IMHO by bolo potrebne najskor stanovit cenovu relaciu, v ktorej sa chces pohybovat a potom az hladat konkretny model :)
U mna bola HW klavesnica priorita, preto mam SE Xperiu X10 mini pro, svojho casu za nejakych 260€ z eshopu, splna vsetky vlastnosti, co popisujes. Ale je to uz outdated, ma 2 roky (pozrel by som sa na novsie modely od SE/HTC/Motoroly s HW klavesnicou). Z veku vyplyva aj relativne slaby procesor (600MHz), co je dnes uz trochu citit, ale so spravnym firmware sa da pretaktovat aj na 864MHz :)
A ak chces investovat 50€, tak novy telefon s androidom za taku cenu nezozenies (pokial nechces viazanost s pausalom). Co som pozeral narychlo inzerciu, tak za cca 60€ vies zohnat z bazaru. Naozaj chces mat starsi telefon s nizsim vykonom a pomerne mensou vydrzou na baterku? (Cim je totiz baterka starsia, tym menej vydrzi...)
Ked pouzivas telefon iba ako hodiny, nebude rozumnejsia investicia do naramkovych hodiniek? :)
mam HTC sensation XE to je obrazovka 4,3 palca myslim
ked mam zapnutu wifi (nonstop) a vsetku synchronizaciu a automaticky jas obrazovky, niekolkokrat denne ceknem daco na nete a par telefonatov, proste bezne pouzivanie - vydrzi 1,5 az 2 dni
bez neustale zapnutej wifi (zapinam len ked potrebujem), ostatne vyuzivanie identicke, vydrzi 3 aj 4 dni
na stole by podla mna vydrzal aj tyzden (neskusal som - telefon potrebujem pouzivat)
telefon bezproblemov vydrzi cely den prehravat cez bluetooth hudbu do audiosystemu auta plus obcasne pouzitie navigacie sygic (asi 1h pocas jazdy v BA) - vyskusane dnes 9h v aute plus dokopy 20m telefonovanie (tiez cez BT), a momentalne zostava 30 percent baterie
takisto nemam problem s celodennou turistickou navigaciou v terene zo sucasne zapnutym GPS loggovanim a pravidelnym cekovanim mapy v telefone (samozrejme wifi vypnute)