Dualboot XP a Ubuntu na notebooku
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Dualboot XP a Ubuntu na notebooku 28.09.2005 | 13:12titanik mint Používateľa kedy ti vyhodi modru obrazovku? ked uz bootuje win abo hned po zadani v grupe?
-
Re: Dualboot XP a Ubuntu na notebooku 30.09.2005 | 14:32d Návštevníkno chybou bola zle zvolena cast disku pre boot particiu. na zaciatku disku sa totiz zapisuje winXP (primary) skor vam odporucam nahodit winXP na primary(hda1 sa mi zda) potom vytvorit hda2 (logical) pre boot, alebo len klasicke (hda6) pre /root particiu a tam nechat aj boot sektor, priklad: hda1 winXP NTFS hda3 /root ext3 hda6 /home ext3 swap hda5 a pojde to....
-
Re: Re: Dualboot XP a Ubuntu na notebooku 30.09.2005 | 14:45martin Fedora 13 Používateľja mam diky rozdelene presne tak ako si to napisal. mam vsak presne ten isty problem... vyriesil som to tak ze som prestal pouzivat win...:) to ale riesenie nie...takze ak by niekto na nieco prisiel...
-
-
Re: Dualboot XP a Ubuntu na notebooku 01.10.2005 | 02:00q-parser Gentoo PoužívateľDiky xlapi za snahu, ale uz som to vyriesil. Problem bol medzi monitorom a stolickou, ved klasicky. Zabudol som totiz nahodit bootable flag na spravnu particiu. Cisto lamerska chyba no...
-
Re: Re: Dualboot XP a Ubuntu na notebooku 01.10.2005 | 14:50martin Fedora 13 Používateľa na ktoru particiu si ten bootflag nastavil?
-
-