E420 aký linux?
Mám tento noťas: http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge-e420-cerny-1141-kug-d298606.htm .
Chcem poriešiť nijaky linux v žiadnom prípade ubuntu vadí mi rozhranie a to aj gnome classic pretože je to šmejd. Možno mint ale asi najradšej niaky debian alebo nieco.
Mám však problém ako spojaznim prepinatelne gf? ide mi len oto nainstalovať Catalysty a nastavit napevno INTEL GF. V buducnosti možno prideliť niakym graficky náročným apkam AMD GF....
lenže v debian testing po inštalacii klasika sh/ ...... .run napiše error tak som zadal aticonfig --initial a dal reboot. no po reboote sa nerozbehlo xko. mám dať radšej debian stable?
plus je niečo v linuxe ako thinkpad fan control alebo tie celkom ok lenovo thinkpad aplikacie? dik vopred za rady...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Chcel by som tam najradšej debian viete mi poradiť či radšej sa trápiť zo stable alebo testing? Na Fedore mi tiež vadi to gnome co vyzera ako unity. SUSE neviem ako ma rozhranie ale zas v SUSE je kopu bordelu... Skôr existuje dajaký skript čo doinstaluje všetko potrebné pre tie amd catalysty do debianu? niečo take som videl v téme pre OPTIMUS do fedory.
A ciarky - to je kapitola sama o sebe. Mozno existuju klavesnice s absenciou ciarok - neviem.
bez urazky snaz sa drzať témy....