BOOT failed
BOOT FROM ATAPI CD - ROOM :
ISOLINUX 3.63 DEBIAN - 2008-07-15 COPIRIGTH (C) 1994 - 2008 H. PETER ANVIN
Loading .... ( chvíľu to načítava no potom vypíše :)
isolinux: Disk error 80, AX = 4280, driver 9F
Boot failed : press a key to retry...
Skúšal som to bootovať viac krát ale nič , a chcem ešte povedať že prvý krát mi to napaľoval kamoš na svojom PC a z jeho DVD mi vôbec ani nezačalo bootovať a tak som išiel za druhým kamošom a on mi to napálil na druhe DVD ( to bolo inej značky ) a s ním som sa stalo to čo píšem hore.
Tak som nevedel čo s tým tak som niečo našiel na nete na tejto stránke http://forums.opensuse.org/english/get-technical-help-here/install-boot-login/426713-isolinux-disk-error-80-ax-4280-drive-9f.html ale on tam píše že problém bol v médiach tak by som sa chcel spýtať ako to mám vypáliť aby mi to šlo alebo je problém v niečom inom ?
Dakujem za každú radu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Alternatívne by som skôr odporučil USB install aj s vytvorením média. USB kľúčik asi máš, a ak nie tak si požičaj nejaký postarší. A počítač asi tiež vie z neho naštartovať. To už vedeli aj stroje s CPU ktoré sú pomalšie ako dnešné chytré telefóny.
V prípade potreby Ti to Yoda preloží slovenčiny do. Stačí mu dať link do okna, vybrať jazyky a 2x potvrdiť.
Skôr odhadujem, že mǎš dosku s 64bit procesorom ktorá má namiesto BIOSu EFI a v ňom sa to ukáže pri štarte keď vyberieš klávesovú skratku na rozšírený štart a aj vložíš také médium do portu.