Ahojte, dlhšie tu už neboli žiadne štatistiky, takže pridávam rovno čerstvú štatistiku počtu komentárov z databázy. V poslednej dobe tu bol dosť veľký prepad. Hádam keď už teraz mám trochu času na vývoj to tu trochu rozprúdime ako za starých dobrých čias.
Štatistiky komentárov na LinuxOS.sk
- aktivita_komentare.png (28.7 kB)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Je to v pláne, ale tá logika za tým ešte nie je vymyslená. Ak máš nejaké návrhy ako by to malo fungovať daj vedieť, ja to nejako implementujem. Momentálne som tak trochu vymletý ;)
Ahojte,
Nechcem zakladať nové vlákno, tak sa spýtam tu. LinuxOS má nový šat - musím pochváliť, veľmi sa mi páči. Mám však trochu problém zorietovať sa pri vkladaní komentárov. Neprišiel som na to, ako vložiť nejaký príkaz do [code] napr.
[code]sudo apt-get install[/code] - keď to napíšem ručne v náhľadoch to jednoducho nefunguje
Alebo pomôcka na vkladanie internetových odkazov: <a href=""></a>, tento ale po vložení funguje.
Ako teda na to? Prehliadol som niečo? Ďakujem vopred za vysvetlenie :)
Kód sa vkladá cez:
A viem, že by to chcelo nejaký help, ale ... no až vyjde čas niečo napíšem. V každom prípade by som chcel editor nahradiť nejakým dialektom markdown spolu s vizuálnym editorom. Nebol však zatiaľ na to čas.
Zlato došlo, treba sa zamerať na ťažbu uránu ;-)