Viem, že je to od veci ale náš obľúbený Jozef Bakoš ide podporovať Linux a publikovať pod Open Source licenciami. Ušlo nám dačo ?
http://nadejazivot.sk/ucil-som-sa-od-vas/
Citát:
Vývoj pomôcok pre Vás je pre nás najdôležitejším cieľom a v rámci tejto snahy sa pomôcky robia ako pre Windows tak i pre Linux platformu. Tie najlepšie prekvapenia Vás budú čakať pri oficiálnom spustený projektu.
Som rád, že so zmenil postoj a prestal si sa obracať chrbtom k OSS. Ale, kde prosím Ťa píšeš o otvorení kódu? Ja to tam tiež nikde nevidím. Ale, skôr by som odporučil zdokonaliť nejaké už hotové riešenie ako je napríklad toto. Obdobných OSS riešení je oveľa viac a sú vyvíjané už dlhšiu, oveľa dlhšiu dobu.
. A tom že si investoval peniaze do vývoja riešení ktoré boli prístupné ešte pred tým ako si začal riešiť Tvoj projekt bola Tvoja slobodná vôľa. Rovnako ako aj v prípade keď si sa znova vyjadroval nevhodne. Stavil si sa aj teraz s kamarátmi na pive že tu vyprovokuješ hádku, Evička?
PS : linkov na ovládanie myši pomocou kamery je plný internet. A sú naozaj funkčné a rokmi preverené. Takže si investoval do zaujímavého finančného modelu.
Myslíš tým mňa?? Mýliš sa, ale si aspoň úprimný.
:-)
Vieš čo? Teraz úprimne z mojej strany.
Začni písať správy na linuxos.sk a potom uvidíme.
... takže opakujem, páči sa mi Tvoja odpoveď.