Complete Web Server
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Complete Web Server 12.10.2005 | 20:21Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorLinux pri pisane hesla nezobrazuje pismenka ani hviezdicky... Ide o bezpecnost, aby ti niekto nezistil, ze mas 8 miestne heslo napr..Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Complete Web Server 12.10.2005 | 20:25tibor NávštevníkTakze ono si to heslo zapisalo, tak to teda mozem preinstalovat. Ja som pred stlacenim enteru totiz stlacil asi vsetko na klavesnici :-). A dik idem to skusit.
-
Re: Re: Re: Complete Web Server 12.10.2005 | 21:42puco NávštevníkA nepitalo sa to na znovu potvrdenie hesla? Lebo to je standartne konanie. To len tak, ze je to nejake divne. Inak nemusite to preinstalovat, da sa zmenit rootove heslo, uz to tu bolo rozoberane, tak pohladajte vo fore.
-
-
-
Re: Complete Web Server 12.10.2005 | 23:28nardew debian Používateľak hned po stlaceni Enteru ta prihlasi ako roota, napis prikaz passwd a postupuj podla pokynov
-
Re: Re: Complete Web Server 13.10.2005 | 17:12Tibor NávštevníkDik za odpovede uz to funguje ako ma.
-
-