hi!
pretoze sa citim tak trochu spriazneny s touto komunitou chcem sa spytat vsetkych vo fore jednu morbidnu uprimnu otazku: ak je TOTO co pise nezavislak pravda a do 30-60 dni vypukne vojna /USA NATO proti Rusko Iran / co by ste robili a ako by ste stravili ten cas ktory vam dovtedy ostava?
toto nie je vtip a dakujem za uprimnost vsetkym
odletim do letneho sidla na marse.
Ak je na konci nadpisu novinoveho clanku otaznik, odpoved je nie! Kua sak to je april jak vysity:
According to freelance journalist Jim Stone, one of the American passengers, Phillip Wood, a technical storage executive at IBM, who was aboard the now missing Malaysian Airlines flight, keystered his iPhone 5 in his anus
Nasleduje cierny obrazok :D, nasleduje dalsi lol:
Exif can’t be rewritten with common software, it can only be added to in fields such as image credits with some advanced applications. It can be erased as well but NOT CHANGED. Photos with the exif intact will hold up in court. If the Exif is hacked and this is not real, the CIA or a really good hacker did this, which I doubt, I’d say it’s probably real.
Hej, apríl. A dokonca aj zle načasovaný. Kirk Johnson nerobí pre IBM, a Malajzia nie je Rusko. Mno, táto téma moc nemá súvis ani z IT a ani s Linuxom.
Hmmm, toho "nezavislaka" asi myslí(š) novinára menom Dave Hodges, mnoo a tento novinár fakt v inom článku na tom serveri píše o nevyhnutnosti príchodu Svetovej vojny, pozrite si:
<h1>World War III is imminent</h1>
Až taký aprílový žart to /okrem toho že (si) dal asi iný link ako (si) chcel/ zase ani nebude.
ak sa môžem k tomu k veci vyjadriť , tak že nemám z toho dobrý (dzurindovský) pocit, ja sám osobne čítam agregát inespravy a viem, že USA v poslednom marci vyhlásilo vojnovú pohotovosť na skoro celom východnom pobreží (Atlantiku) vraj kvôli možnému "teroristickému jadrovému raketovému útoku". Prečítal som si informácie v tom článku a som znepokojený.
ak vás niečo podobné trápi, kľudne sem napíšte, tento portál je aj o Slobode ....
dodedo
Thnx za tu opravu ...
Ešte jednu vec, 30-60toWW, som pre Teba našiel.
Všimni si graf, ako sa prudko zníži vnútorné zadĺženie USA po skončení celosvetového konfliktu. A preto sa neoconi objavili na scéne americkej politiky ...
http://goldsilverworlds.com/economy/u-s-to-pay-off-public-debt-5747-years-at-100-dollars-per-second/ Drž sa.
No bracho mi tvrdí (a on zo záujmom sleduje svetovu scenu) že otázka nieje či bude vojna, ale kedy bude a aký rozsah bude mať...
Dúfam, že sa mýli.
http://linuxos.sk/blog/dodoedo-blog/list/
Asi by som utiekol a doslovne dakde zasil napr. USA...nenecham sa zasit a bojovat nemienim...
No ja neviem, co budem robiť. Možno ak padne vedľa mňa nejaká atómová bomba tak poviem "No už len toto mi chýbalo...!"