Posunutie obrazovky
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Posunutie obrazovky 16.10.2005 | 14:53Radeon Mandriva Linux 2005LE PoužívateľZeby v OSD monitora???
-
Re: Re: Posunutie obrazovky 16.10.2005 | 15:07geno NávštevníkKed to menim v osd monitora, tak mi to potom blbne vo winxp. A to sa mi nechce si to furt prepinat. Musi sa to dat podla mna nastavit aj inde
-
Re: Re: Re: Posunutie obrazovky 16.10.2005 | 15:17peter golis Návštevníkano, da sa to nastavit v konfiguraku pre x windows. treba si santavit presny modeline ktory posunie obraz presne tak ako to clovek vyzaduje a priradit ho pouzitemu monitoru.
-
Re: Re: Re: Re: Posunutie obrazovky 16.10.2005 | 15:33geno NávštevníkA mozem sa spytat ako a kde priblizne to nastavit ? V Xorg.conf ?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Posunutie obrazovky 16.10.2005 | 15:58peter golis Návštevníkak ma clovek xwindows z x.org tak ano. ak ho ma z xfree86 tak XF86Config(-4). program na centrovanie obrazu je xvidtune. pozor, clovek nesmie moc zuzit alebo posunut obraz na kraj alebo inac ho prznit. inac bude to upozornenie opodstatnene.
-
-
-
-
-
Re: Posunutie obrazovky 17.10.2005 | 18:30titanik mint Používateľmyslim ze skor je to frekvenciou monitora, nastav si taku frekvenciu aku mas vo win
-
Re: Re: Posunutie obrazovky 17.10.2005 | 19:14peter golis Návštevníkmas pravdu, pri gentoo to bude s najvecsou pravdepodobnostou tento pripad. i ked nemusi. napriklad ked linux umozni pouzit vyssiu frekvenciu monitora ako windows. ved preco by sme si mali kazit oci alebo pozerat na blikajuci monitor. alebo (a to uz nemusi byt tento pripad) sa jedna o stare XWindows (3.3.X) kde boli standardne frekvencie riesene inac ako vo svete microsoftu. aj ked najlepsie je vygenerovat si modeline pomocou xvidtune tak, ako to cloveku vyhovuje. al ovsem clovek neprezenie posunutie obrazu niekam za roh.
-
-