Zdravicko, prednedavnom som sa rozhodol, ze prestanem nadobro pouzivat Flash plugin a tak ma zaujimalo, co vy? Skusali ste to niekedy? Zaobisli by ste sa bez neho aspon na strankach, ktore navstevujete kazdodenne?
<div></div>Flash
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
áno skúšal, proste som ho vypol a väčšina stránok sa prispôsobila (nasadili HTML5) ale niekedy aj keď to je uź nie je tak často ho stále treba
úplne by som ho neodpisoval (je tu veľká zotrvačnosť...), napríklad vo Firefoxe môžeš pluginy pekne povypínať :)
Vedel by si mi prezradiť načo je ten flash?
Pre mňa na toto
to video ide aj v html5
A volá sa tam HTML5? :-)
Ano, Flash Gordon VŽDY zvítazí ....
:-))
a aký je dôvod nepoužívať flash?
Ten hlavný (technický) sa volá MALWARE ...
Hlavne W3C konzorcium roky spalo a vznikol tu one man show zmätok ktorý je deraví ako rešeto a nezapadá do webu. Škoda, ale som zvedavý ako dlho sa ešte udrží a ako dlho sa budú ľudia pýtať na uzatvorené šmejďárny, prečo ich nepoužívať.
Kto posúdi, koľko je z toho shit_sita zámerných dier a.k.a. dier za účelom špehovania/sledovania, a koľko klasických chýb programátorov Adobe.
Bohužiaľ ....
A máš tam na 100% backdoor a to sa oplatí. Pripojil by som k tomu Skype s odpočúvaním komunikácie a ďalšie softvéri čo ponúkajú človeku slobodu.
Mne ponúknuť v osemnástich možnosť používať špionážny softvér rozkopem mu ksicht. Dnešný sráči to berú ako cool feature.
Kde naša spoločnosť skočila?
Rovno do p*dele...