kontrola filesystemu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: kontrola filesystemu 20.10.2005 | 15:26peter golis Návštevníkvypnut kontrolu filesystemu mozeme v /etc/fstab, je to v poslednych dvoch stlpcoch. ale ak tam ma clovek aspon trochu cenne data tak to neodporucam. doinstalovat podpora pre xfs (menovite fsck.xfs) sa da uplne v pohode. ale to zavisi od distribuce. aka distribucia je pouzita?
-
Re: Re: kontrola filesystemu 20.10.2005 | 16:06nardew debian Používateľhore vedla mena autora pie distra ;)
-
Re: Re: Re: kontrola filesystemu 20.10.2005 | 18:53meno Návštevníknardew ty si penis, hovno vies hlavne ze nieco napises... ale ide o to ze to konttrolovanie je bud f prvom alebo f druhom riadku vo /etc/fstab-e ale neviem teraz, myslim ze f druhom, ale kazdopadne musis ho nastavit na 0...
-
Re: Re: Re: Re: kontrola filesystemu 20.10.2005 | 18:54meno Návštevníkzo zadu samozrajme, predposledne alebo posledne...
-
Re: Re: Re: Re: Re: kontrola filesystemu 20.10.2005 | 19:43Samuel Cengel <b>Archlinux</b> Používateľdiky, nainstaloval som xfsprogs a funguje to:-)
-
-
Re: Re: Re: Re: kontrola filesystemu 20.10.2005 | 23:11peter golis Návštevník1) stlpec, nie riadok 2) pouzivat lekarske vyrazy ... ajtak to bolo pre mna. Inac, ked som to pozeral, tak sa mi ta distribucia nezobrazila.
-
Re: Re: Re: Re: Re: kontrola filesystemu 21.10.2005 | 09:13meno Návštevníksorac sorac, bol som trochu v nalade... :( a to s tym riadkom bolo riadne fopa, to uznavam, uz sa budem krotit...
-
-
-
-
-