ahojte vzdy som to riesil obklukou ze som si na inom pc prihlasil a skopiroval .skype do athlonu a slo to pekne,ale od vcera to nejde ani touto obklukou,ci nemate nejake info ci zase daco porobili
Opat Athlon XP a Skype
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Never ending story :)
S koľkými ľuďmi volávaš? Nestálo by za to vymeniť Skype za niečo funkčné?
ide o to ze ostatni maju iba skype a 6 ludom dat ine ako skype je zlozite ked su daleko a zvyknuty na skype
Ale nieje to nemožné. Napr. ja ked sa chcem spojiť s ľudmi ktorý nemajú komunikátor taký ako ja tak použijem aj G+
Je to vcelku fajn ked si odmyslíš že to je google (tebe to ako používatelovi M$ nemalo vadiť) tak je fajn že nepotrebuješ inštalovať klienta.
Pokiaľ ťa tí ľudia majú radi skúsia niečo iné pokiaľ nie, je to škoda niečo riešiť a vôbec s tými ľuďmi volať.
Môžeš doložiť ako Skype odpočúva a bez súdneho rozhodnutia dáva nahrávky hocijakému kriplovi. Prv by ľudia na odpočúvanie hlasito kričali dnes si ho spokojne dobrovoľne nainštalujú.
Váž si svoju slobodu a nedávaj ju druhým len tak nech si s tebou robia čo chcú. Kľudne im daj link na toto vlákno nech si to prebereme.
takze uz neni ziadna sanca ozivit skype?
na stranke poskytovatela sa da skype stiahnut aj pre linux, min. verzia 4.3 je vyzadovana.
ano ale u SSE 4,3 nenainstalujes ale 4.2.0 sla a stacilo zmenit adresar v home/.Skype a slo to ale teraz ani tu 4.2.0 nedam ako som dal davnejsie aj ked vycistim vsetko a dam na novo 4.2 tak ako keby mi ju nenainstalovalo full
Skúšal si inštalnúť originál najnovší?
myslis 4.3.0.37
ano alo to nejde ani spustit v termn. pise sigarbt neuspesny atd...
Čo to máš za systém?
lubuntu 14.04 a athlon xp
tak som to rozbehal konecne kua dal som 4.2.0.11 a potom som to premenoval trvalo cez prikaz sed. na 4.3.0.37 a potom som prekopiroval .skype a uz to facha kua konecne!!!!!
hosi cim to moze byt aj ked je athlon vyp./skype profil/ na inom pc mi v skype/iny ucet skype/ ukazuje sem tam ze ucet na athlone skype je prihlaseny a potom zase ze je odhlaseny,
je to uzavrety protokol, takze mozes len hadat preco.
ci to neni tym ze na inom pc okial som bral .Skype nieco spolocne,ktovie