Jedna vec by ma zaujimala. Preco mame twitter??
Ked postneme odkaz na twitter ktory smeruje na facebook. Ja ako stastny nevlastnik fb account sa tam nedostanem a tym padom aj keby som sledoval linuxos twitter tak vlastne nesledujem.
Jedna vec by ma zaujimala. Preco mame twitter??
Ked postneme odkaz na twitter ktory smeruje na facebook. Ja ako stastny nevlastnik fb account sa tam nedostanem a tym padom aj keby som sledoval linuxos twitter tak vlastne nesledujem.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
To si na tom lepšie ako ja. Ja nemám napríklad ani twitter, pokec, google+, pinterest, ... Ale každopádne sa divím že ten twitter funguje keďže link z ľavej skupiny ikoniek mi hlási problém s resolvingom.
No, tak ten pôvodný odkaz na twitter čo išiel cez www.twittags.info je už teda opravený. Danú adresu www.twittags.info mi neresolvoval OpenDNS aani GoogleDNS. Resolvoval mi to až DNS pre LEVEL3.NET. Asi bol na to dôvod.
Zistím čo s tým vieme urobiť.
Na Twittri sa standardne zobrazuju vsetky spravy aj s prelinkovanim na portal. Jedine co sa zobrazuje s prelinkovanim na facebook su obrazky. Je to kvoli tomu, ze twitter mame zaveseny ako automaticky feed z facebooku a ocividne tuto vec nemaju dobre osetrenu. Facebook zaciatkom tohto roku zabranil nahladu stranok neprihlasenym uzivatelom a v krachujucom twittri tuto zmenu asi nema kto riesit.
Zaujímavé, že facebook nezablokoval staré stránky. Ja na fb chodím takmer výhradne neprihlásený s user css ktoré skrýva tie popupy že sa mám prihlásiť.
Zle som sa vyjadril, facebook zabranil nahladu postov zo stranok. Takze fanpage ti zobrazi, ale na popup s postom ti hodi to, co vidi OP.
Cize vidis aj nasu linuxos stranku neprihlaseny, ale na jednotlive posty sa neprekliknes. Bohuzial sme odkazani na to, kym si to v twitteri v ich konektore neopravia.
Andrej ten link na ktorý maš printscreen, by ti nešiel ani s prihlásením na Facebookovi účet - mám s tým trochu skúsenosti
Uvadzane linky po prihlaseni na FB funguju. Tvoje skusenosti su zalozene na chybnych predpokladoch. Znova.
Tentokrát si sa pomýlil určite ty. Ja nemám registráciu na FB, ale FB stránky navštevuje veľmi často, takže mám s tým bohaté skúsenosti. Viem o čom hovorím
Casto si sadnem do odstaveneho vrtulnika, aj ked som ho nikdy nepilotoval a ani v nom neletel. Prave preto som expert na zvladnutie turbulencii a mam s nimi bohate skusenosti a viem o com hovorim. Dunning-Kruger jak vysity.
Ale, nehádajte sa. Niečo podobné som riešil s jedným kultúrnym klubom. Nemali označené príspevky, eventy (a podobne) ako "PUBLIC", a tak sa to zobrazovalo len registrovaným fanúšikom. Ostatným bol prístup k zoznamu kultúrnych podujatí a galérii zamietnutý ako stalkerom. Nepredpokladám, že by LinuxOS.sk urobil podobnú chybu.
Nie. Ako som napisal predtym chyba je v implementacii konektoru na strane twittru, cize je to uplne mimo moju kontrolu. Ak sa chce ktokolvek obetovat a manualne pridavat prispevky na twitter kvoli tym 3-4 obrazkom mesacne, tak mu v tom samozrejme branit nebudem. Mne tych par hodin mesacne za tych 7 uzivatelov nestoji. Ked nechcu byt na FB, vzdy su prispevky uverejnovane aj na Google+, alebo priamo tu na webe. Navyse odkazy na spravicky funguju aj na twittri, jediny problem ktory je, su tie obrazky ktore nam ale na Fb zvacsuju fanbase, takze ich urcite kvoli twittru neprestanem pouzivat.
Preto som spomínal, že nepredpokladám že by ste urobili podobnú chybu. Na FB a G+ sú tie náhľady viditeľné aj bez prihlásenia. Z pohľadu užívateľa je jedno kde je roztrhnuté prepojenie. Z pohľadu správcu nie je jedno kde sa človek prioritne zamerá. Žiaľ, už dlhšiu dobu neprogramujem, takže nemôžem pomôcť.