Ako otestujem ze mi USB kluc ukazuje spravne zostavajuce miesto ? Je formatovany na Fat32. Vo vlastnostiach mi vykazuje 3,4 GB obsadenych. Kluc ma ako vyssie spominanych 8 GB. Matematicky to vychadza este 4,6 GB volnych. A mne tam uz nejde nakopirovat subor ani o velkosti 1GB. Vraj neje pozadovany dostatok volneho miesta. Da sa s tym nieco robit ?
USB zostatok miesta.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
To je stále ten istý disk čo ti blbol už koncom leta? Predpokladám Že si s ním už vtedy nič nerobil.
PS: Po pomalom naformátovaní ti mohlo z neho ubudnúť keďže také formátovanie nepovolí používať poškodené časti disku. Ale asi by ti to nevyhodilo polovicu disku. To už vyzerá na tobogán do kremíkového neba.
Ide o USB kluc, asi 2 mesiace stary.
A ten návod z konca leta pomohol aj v tomto prípade alebo si to už neskúšal?
Ak slo o USB kluc, uz nie. Odisiel celkom
Aj v tomto prípade, takže to môžeme považovať za vyriešené.
Tak dik. :-( :-( :-(
Ty si povedal že ti ten disk zomrel. Keď budeš mať ďalší disk, tak ho dávaj bezpečne odpojiť, inak riskuješ podobné predčasné poškodenie.
Ten USB som kupil potom co ten stary uz bol off. Pouzivam n TV. Na PC stiahnem dake veci malemu a na TV chce prehrat. Asi tak. Skusim este vsetki vyhidit, naformatovat a uvidim ake hodnoty ukaze. 😉 Ale vdaka za radu.
Ehm, vsetki vyhidit. Čo tým asi tak autor myslel?
PS: To naformátovanie pomalou metódou ako som ti radil koncom leta si tým pádom neskúšal?
......vyhodit.... :-D Spravil som format celeho kluca nanovo. Co uz, ak je vadny, tak tam uz niet co dobabrat. Posledna sanca. Uvidime ako sa budu spravat GB pri ostraneni a naslednom pridani suborov v buducnu.
Rovnako ako keď stále nebudeš používať odpojenie lízatka pred jeho vytrhnutím z portu.
😁 len minpovedz ako odpojis to lizatko inac z TV , nez vytiahnutim z portu. 😁
.......preco nepouzivas tu istu profilovu foto ? Odkial mam vediet ze si to ty a nie ako pred nedavnom ktosy v tvojej osobe WlaSaTy ?!
Pri vypnutí počítača sa odpájajú disky. V smart telkách je schovaný počítač, obvykle s Androidom. Takže keď vypnem telku, tak odpojím aj to lízatko. Vypnem, nie že uspím. A vypnem korektne, nie že vytrhnem zo zásuvky.
Ale to je jedno. To je tvoj majetok, tvoje návyky a tvoje peniaze a tvoje starosti.
PS: Avatar neregistrovaných tu závisí od IP adresy.
android je v dost malo telkach, len urcite modely sony a philips pokial viem, to je ale nepodstatne
vsetky smart telky co som skusal maju moznost bezpecneho odpojenia usb, niekedy ale byva celkom slusne schovana tato volba