Ahojte. Pohrávam sa s myšlienkou, že by sa urobilo stretnutie linuxákov v Bratislave. Len tak, bez nejakého spešl programu. Poznám napríklad peknú kaviareň pri Zochovej, takže by to asi pre nikoho nebolo ďaleko.
Moja otázka je jednoduchá - bol by záujem? A ak áno, lepšie by bolo pre vás v bežný deň, alebo cez víkend?
Nie som kávičkový typ ale prečo nie, som skôr na kino ale tam by sme si asi veľmi nepokecali :-) Za mňa víkend, možno by bolo načim zaviesť nejaké Linux stretká pri pive,,,
hm preco nie, skor mi vyhovuje prac. tyzden.
moze byt.. tiez pracovny tyzden.
Túto sobotu je Bratislava OpenCamp 2018. Je nutná kaviareň, piváreň, čajovňa alebo iný podnik?
Ja túto sobotu budem na OpenCamp 2018, som zvedavý kto sa z tejto komunity ešte zastaví
ja pridem, tak na 75% som do ut na Slovensku
Progres bar už nefunguje či ako to máte v BA
progress bar je fajn, ale tam sa stretavaju ludia tak 15 rokov +- 2 :D aspon ked som tam bol ja. Myslim, ze taketo nieco ma vacsi zmysel.
2-3 krat ste sa uz v BA stretli, tak staci nadviazat, stanovit fixny termin a miesto. V Trafacke sa stretavame vzdy v 2. stredu bezneho mesiaca, v stredu preto, ze uz nie je taky frmol, ako na zaciatku tyzdna, vikendy zas, prevazna vacsina, ma ine zaujmy alebo aj rod.povinnosti. Ak sa to da v NR, tak v Bratislave urcite tiez, len to netreba vzdat po prvych prakticky nulovych ucastiach. A po roku uvidite, resp. aj v priebehu roka urobite zmeny tak, ako to pozaduju ludia, ktori tam pridu a nie ti, ktori vam budu radit cez forum a aj tak nepridu.
Hej bol som tam ja, wxmery a EmDi potom to zakapalo na pracovných povinnostiach :-)
Bolo by moc trúfalé skúsiť niečo podobné pod tatrami?
Priam by to bolo žiadúce ak by si poradil ubytko za rozumnú cenu. Vyskúšal by som konečne úseky 160km/h na ceste ohnivého koňa
Ak som pod Tatrami, vzdy sa ubytujem vo Svite, v internate SOS, Stefanikova 39, p.Mgr.Voscekova, 0903 806868. Je lepsie ozvat sa aspon par dni vopred, pomerne casto tam chodia autokary s turistami z Madarska aj Ceska. Klasicke bunky s 2 a 3 postelovou izbou + WC a kupelna, a 9€ za osobu. Nedaleko, asi 100m je Spolcentrum s dobrou restikou a wifi, blizko tiez AS, Billa a Lidl. 23.4. tam prave opat idem a 24. spat, vlakom. Z AS PP ide kazdu chvilu autobus do Svitu, za hodinu aj 2-3 spoje za 75 centov. Inak, zo Svitu je perfektny vyhlad na tatranky masiv, vlavo Krivan, vpravo Lomnicak a presne oproti v strede Gerlach. Jednoducho, almazia. vxmery, najkrajsi vyhlad na tatranske stity je ale prave z restauracneho vozna, sadni si na lavu stranu a mozes sa kochat az po PP.
Páni, mať cestovku tak Ti dám džob píjár manažera Distefano. Vďaka za komplet informáciu, uvidíme, či a čo sa z Mirecovho námetu vyvinie :)
vxmery, za malo. Uz to mam v krvi, za tie roky som 100x v tom intraku nebol, ale 30x urcite.
Hmm Svit je celkom fajn. Mylím, že ani zo SNV by nemal byť problém, či?
Pod tatrami by bolo pre mna dokonale (som v SNV).
BTW v Kosiciach uz 'linux stretnutia' funguju - dvojtyzdenne stretnutia vo v01de su prevazne o linuxe / open source, niekedy sa presunieme aj niekde inde na pivo (ale mame aj chladnicku) .
https://www.v01d.sk/pages/kalendar.html - najblizsie v utorok na dalsi tyzden
Ak chcete niekto len tak pokecať vonku pri cige po filme, zajtra sa chystám o 15.30 do kina - Polus Cinema City, ponuka dňa Ready Player One: Hra sa začína, samozrejme 3D :-) Kdyby neco dajte vedieť a zabeštelujem lístky,,,